Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Kingowo-Michałowego budowania na Wyspie :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 145
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Tak .. dekarz zwala z nóg... :D

A jeśli chodzi o współpracę z firmą - wiesz, wierzę, że szybko o tym zapomnisz jak tylko zamieszkacie w domu. To chyba jak z porodem (że pozwolę sobie na takie babskie porównanie) - ból zapominasz szybko, gdy tylko widzisz owoc. :D

Pewnie, że takie gady wkurzają. Sama nie wiem czy powinnaś tracić nerwy i walczyć o wszystko do końca - o pewną część na pewno, żeby potem nie mieć kaca moralnego.

Trzymam kciuki za Was i szybkie i w miarę bezbolesne rozstanie z firmą.

Tym złodziejom to bym powyrywała...już nie powiem co :lol:

U mnie było podobno z tymi wylewkami...odbieram stan surowy a tu podłogi wylane. Ale przechytrzyłam ich. Deski sobie poukładałam i weszłam do środka. Ich szczęście, że w miarę poprawili błędy , które im pokazałam. Ale widzisz tak to już jest.

Morze jest piękne...ach....zazdroszczę Ci, że masz je tak bliziutko... Muszę się w końcu tam wybrać i sama to zobaczyć.... :D

Dzięki, dziewczyny za dobre słowo :) Naprawdę potrzebne :)

Z tym dochodzeniem swojego to za kupowanie materiałów to na pewno im nie zapłacę dodatkowo - mowy nie ma! ale o chudziak w garażu to nie wiem czy mi się chce walczyć... chyba, że potrącę z zapłaty...

Najgorsze, że on się tak zachowuje, jakby to on nam nieba przychylał, a my tacy niewdzięczni :roll: A ja jakaś taka wrażliwa jestem, tzn. na budowie jestem twarda, ale potem mi się to odbija :(

Ew-ka Wiesz, tylko to jest coś za coś - bo za to mamy strasznie malutką działkę... ale to był nasz wybór, bo baaardzo mi zależało na tym miejscu...

GiergaZapraszam, zapraszam :D Najpiękniej jest pod wieczór :p