inż. Mamoń 12.08.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Rozmowa z dekarzem to prawdziwy kabaret , ale rozmowy z szefem ekipy już mniej śmieszne. Jak udał się odbiór, a jak przebiegło rozstanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.08.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Nie poddawać się gonić, coby projektu sięczytać nauczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 16.08.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Czy jesteś pewna że dobrze robisz GRUNTUJĄC wylewki - niestety jeśli dobrze zrozumiałem zależy Ci na szybkim wprowadzeniu się - a gruntowanie wylewek SPOWALNIA proces SCHNIĘCIA.... (a by wylewki nadawały się pod podłogę drewnianą trzeba je suszyć min. 8 tygodni.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 16.08.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Czy jesteś pewna że dobrze robisz GRUNTUJĄC wylewki - niestety jeśli dobrze zrozumiałem zależy Ci na szybkim wprowadzeniu się - a gruntowanie wylewek SPOWALNIA proces SCHNIĘCIA.... (a by wylewki nadawały się pod podłogę drewnianą trzeba je suszyć min. 8 tygodni.....) Też się nad tym zastanawiałam, ale nie było innego wyjścia Tak się ścierały, że baliśmy się, że jak trochę się pochodzi, to wiele z nich nie zostanie Tak właściwie to one też powinny być poprawione, ale po pierwsze już je odebraliśmy a po drugie mam już dosyć wylewkowego zamieszania, a na poddaszu jednak nie muszą być aż tak mocne jak na parterze... Poza tym podłogę będziemy robić pod koniec października, a wylewki były robione 2 tygodnie temu, więc nie powinno być problemu. Inż.Mamoń - rozstania jeszcze nie było, bo nie odebrany parter Jeszcze parę dni... Kroyena - widzisz, oni często przy naprawdę duperelach dopytywali się, czy na pewno ma być jak w projekcie, czy może chcemy inaczej - a tu przeoczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.08.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Kingaa Dobrze Cię rozumiem, że czasami to tylko machnąć ręką i zatopić się w otaczającym krajobrazie ciesząc się, że to jest to miejsce Będzie Wam się tam cudnie mieszkało. To już pewne Ja ostatnio otulona polarem siedziałam do późna w nocy na trawie na środku ogrodu i gapiłam się w ugwieżdżone niebo (nie mamy jeszcze oświetlenia osiedla więc żadna lampa nie przeszkadza ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.08.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Kingaa mieczu otworzył wątek o farbach silikonowych: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 18.08.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Dzięki, czytałam, tylko właśnie im więcej czytam, tym bardziej nie mogę się zdecydować To znaczy wady i zalety już mniej więcej znam, orientacyjne ceny też, mam tylko problem z ustaleniem priorytetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.08.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 No to stare hasło: Buteleczka z Alternatyw, tylko wcześniej opróżnić, żeby w razie czego było, że się kręciło za jasności pomrocznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.08.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Oj, Kinga to gratulacje! I z okazji tej sprzedaży mieszkania i tych bruzd i... wszystkiego w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 29.08.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Agnes - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 04.09.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 W jakiś sposób zazdroszczę Wam tego pakowania......oby 2 miesiące szybko minęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 06.10.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Kingaa paski też w modzie Ja chyba jak będe wybierała kolor tynku to każdą noc będe miała nieprzespaną a w dniu malowania będe sterczała od rana aby to na własne oczy zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 06.10.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Gierga, wiesz, najgorsze to jest to, że ten tynk to na zamówienie, więc będzie za 2 tygodnie... Toż ja nerwicy jakiejś dostanę... albo wycieńczenia z niewyspania Ale cieszę się, że domek będzie wyglądać jeszcze bardziej jak domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.10.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Gierga, wiesz, najgorsze to jest to, że ten tynk to na zamówienie, więc będzie za 2 tygodnie... Toż ja nerwicy jakiejś dostanę... albo wycieńczenia z niewyspania Ale cieszę się, że domek będzie wyglądać jeszcze bardziej jak domek będzie ładny zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 07.10.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 będzie ładny zobaczysz Nooo, to chyba nie ulega wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 13.10.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Kingaa......ale zleciało ...pamiętam jak niedawno jeszcze w powijakach oglądałam zdjecia z budowy a teraz....... A jak w kominku zapłonie ...ach....ale będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 14.10.2004 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Gierga w kominku już się pali Mi też trudno uwierzyć, że to tak szybko... czuję się, jakby to wszystko działo się gdzieś poza mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 14.10.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Hej Czemu nie ma żadnych nowych zdjęć? Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 14.10.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Hej Czemu nie ma żadnych nowych zdjęć? Pozdrowienia B. Nooo booo.... jakoś tak... szczerze mówiąc nawet nie wiem czy Michał ostatnio coś pstrykał, bo ja to aparatu dawno w rękach nia miałam Muszę się poprawić... Ale wiesz... na żywo to on wygląda ładniej niż na zdjęciach (to była aluzja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 14.10.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ale wiesz... na żywo to on wygląda ładniej niż na zdjęciach (to była aluzja ) Aluzja jest klarowna i zrozumiała. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts