Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Kingowo-Michałowego budowania na Wyspie :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 145
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy jesteś pewna że dobrze robisz GRUNTUJĄC wylewki - niestety jeśli dobrze zrozumiałem zależy Ci na szybkim wprowadzeniu się - a gruntowanie wylewek SPOWALNIA proces SCHNIĘCIA.... (a by wylewki nadawały się pod podłogę drewnianą trzeba je suszyć min. 8 tygodni.....)

Też się nad tym zastanawiałam, ale nie było innego wyjścia :-? Tak się ścierały, że baliśmy się, że jak trochę się pochodzi, to wiele z nich nie zostanie :wink: Tak właściwie to one też powinny być poprawione, ale po pierwsze już je odebraliśmy :oops: a po drugie mam już dosyć wylewkowego zamieszania, a na poddaszu jednak nie muszą być aż tak mocne jak na parterze... Poza tym podłogę będziemy robić pod koniec października, a wylewki były robione 2 tygodnie temu, więc nie powinno być problemu.

Inż.Mamoń - rozstania jeszcze nie było, bo nie odebrany parter :roll: Jeszcze parę dni...

Kroyena - widzisz, oni często przy naprawdę duperelach dopytywali się, czy na pewno ma być jak w projekcie, czy może chcemy inaczej - a tu przeoczyli :o

Kingaa

Dobrze Cię rozumiem, że czasami to tylko machnąć ręką i zatopić się w otaczającym krajobrazie ciesząc się, że to jest to miejsce :lol:

Będzie Wam się tam cudnie mieszkało. To już pewne :lol:

Ja ostatnio otulona polarem siedziałam do późna w nocy na trawie na środku ogrodu i gapiłam się w ugwieżdżone niebo (nie mamy jeszcze oświetlenia osiedla więc żadna lampa nie przeszkadza :wink: ).

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Hej

Czemu nie ma żadnych nowych zdjęć?

:p

Pozdrowienia B.

Nooo booo.... :oops: :oops: :oops: jakoś tak... szczerze mówiąc nawet nie wiem czy Michał ostatnio coś pstrykał, bo ja to aparatu dawno w rękach nia miałam :oops: Muszę się poprawić...

Ale wiesz... na żywo to on wygląda ładniej niż na zdjęciach :wink:

(to była aluzja :lol: )