inż. Mamoń 18.10.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Na dworze zawierucha, a w kominku ogień trzaska.... No cóż pozazdrościć, że niektórzy już zamawiają poduchy na podłogę, a inni nie mają nawet nadproży Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 19.10.2004 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Na dworze zawierucha, a w kominku ogień trzaska.... No cóż pozazdrościć, że niektórzy już zamawiają poduchy na podłogę, a inni nie mają nawet nadproży Pozdrawiam !!! No co Ty, o poduchach to ja na razie marzę Zobaczysz, jak to szybko zleci, niedługo też będziesz się grzać przy swoim kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 A ja lekko podjudzając szcowne grono zapewniam, że to fantastyczne uczucie Ogień wesoło trzaskający w kominku, widok ujarzmionych płomieni, to szczególne ciepło bijące od kominka. A obok ja, pies i kot na podłodze, wpatrzeni w płomienie. To magia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.10.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 ach chciałoby się poczuć na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 20.10.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Ech, jak ja czekam na te wieczory przy kominku z malinową herbatką i gruuuubą książeczką Gierga - dopóki nie masz swojego kominka, zapraszam do mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.10.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Ech, jak ja czekam na te wieczory przy kominku z malinową herbatką i gruuuubą książeczką Gierga - dopóki nie masz swojego kominka, zapraszam do mojego KInga dziękuję obiecałam sobie , że w tym roku muszę zawitać na Wyspę Sobieszewską, przy okazji odwiedzę Zachara bo jemu też obiecałam. Poza tym poznamy się na pewno na spotkaniu 5 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.10.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Wykończenie nie zając nie uciecze, a działeczka to zupełnie co innego może nogi dostać, a zwłaszcza jej księga. A moze tak odbiór zrobić i wykończenie z ulgi remontowej pociągnąć (jest aktualna do końca 2005, VAT się zwróci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 29.10.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Wykończenie nie zając nie uciecze, a działeczka to zupełnie co innego może nogi dostać, a zwłaszcza jej księga. No właśnie dlatego się zdecydowaliśmy A moze tak odbiór zrobić i wykończenie z ulgi remontowej pociągnąć (jest aktualna do końca 2005, VAT się zwróci ) Z odbiorem to nie tak łatwo - w naszym pięknym mieście na zarejestrowanie mapki z inwentaryzacją geodezyjną w ośrodku dokumentacji czeka się co najmniej miesiąc, a to jest konieczne do odbioru Z ulgą remontową też nie tak różowo, na razie musimy się spowiadać przed US ze sprzedaży moieszkania Ale na podstawowe wykończenie, czyli podłogi i łazienki to wystarczy, poczekać będą musiały mebelki do kuchni, szafy wnękowe, taras itp. Przynajmniej będzie więcej czasu, żeby to przemyśleć Tak więc przeprowadzka bez zmian - za jakiś miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BogdanP 29.10.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Przepraszam za wpis do twojego dziennika zamiast do komentarzy. I bez tego jest super Powtórzę: chętnie zobaczyłbym projekt twojego domku. Jakoś nie mogłem natrafić na wzmiankę o tym w twoim dzienniku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 29.10.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Bogdan nie ma sprawy Miło mi, że Ci się podoba Jeśli chodzi o projekt... kupiliśmy działkę z projektem - był on robiony na potrzeby tego osiedla przez Hossę, firmę od której działkę kupiliśmy. Przymierzam się tak od paru miesięcy, żeby go na stronkę wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 08.11.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 W sobote zaliczyłem wyprawe do Sobieszewa - Boże jak tam jest daleko (z Banina ) ... Była chwila emocji przy przejeździe przez most pontonowy, az dojechałem ... Tam naprawde jest plaża w odległości 10 minut na piechote ... Normalnie bajka. Kingaa mówiła, że nawet czuje morze (na działce), ale to juz chyba więcej optymizmu w tym było niż realiów . Generalnie wrazenia znakomite. Fajna okolica, fajny domek, fajni gospodarze , no i to morze ... pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 08.11.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Benicio - daleko to jest do Banina A morze naprawdę czuć i słychać przyjedź kiedyś w czasie sztormu, to dopiero zobaczysz... to znaczy poczujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Kingaa - nie łam się. Poprawią i będzie git. A zdjęcia możesz wrzucić na "Największe fuszerki" - niech inni się uczą jak nie należy robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 10.11.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Kingaa - nie łam się. Poprawią i będzie git. A zdjęcia możesz wrzucić na "Największe fuszerki" - niech inni się uczą jak nie należy robić. A wrzucę, wrzucę... tylko muszę je najpierw wrzucić na swoją stronkę... albo jeszcze lepiej - zmusić Michała, żeby to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 11.11.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 KIngaa z farbami i kolorami to ja też zawsze mam kręćka, zwłaszcza jak np odiceni żółci jest ok 50 i jak tu się zdecydować Co do kosztowności farby radzę Ci jak Kroyena czyli tańszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 11.11.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Gierga - a jakieś konkretniejsze wskazówki? Masz jakieś doświadczenia? Pliiizzz! Bo jutro albo w sobotę chcę kupić pierwszą partię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 12.11.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Hej Ja będą dzieci, to pomażą Ci kredkami każdą ściane i tak trzeba będzie malować powtórnie. Ja bym brał tańszą.Ja sam malowałem Dyrup Bondex Wall. Farba co prawda dwuwarstwowa (zatem robocizny dwa razy więcej), ale wychodzi znakomicie. Mam jedno pomieszczenie pomalowane Jedynką Gold - albo taki słaby ze mnie malarz, albo nie wiem co, ale wychodziło nie za dobrze ... Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 12.11.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Gierga - a jakieś konkretniejsze wskazówki? Masz jakieś doświadczenia? Pliiizzz! Bo jutro albo w sobotę chcę kupić pierwszą partię... niestety nie mam doświadczenia, mój Jarek ma większe w tym kierunku Ale teraz go nie ma. O ale widzisz Benicio ma doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 13.11.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 . Mam jedno pomieszczenie pomalowane Jedynką Gold - albo taki słaby ze mnie malarz, albo nie wiem co, ale wychodziło nie za dobrze ... A tak z ciekawości - które to pomieszczenie? Bo ja nie zauważyłam, żeby coś było "nie za dobrze"... (uuups, znowu wychodzę chyba na lizusa, ale naprawdę nie zauważyłam...) Gierga - trudno, w każdym razie decyzja już podjęta, zobaczymy za jakiś czas czy słuszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 15.11.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 A tak z ciekawości - które to pomieszczenie? Bo ja nie zauważyłam, żeby coś było "nie za dobrze"... (uuups, znowu wychodzę chyba na lizusa, ale naprawdę nie zauważyłam...) Chodzi o pomarańczową sypialnie (naszą). Patrząc na wprost to nie widać żadnych niedociągnięć, ale wystarczy popatrzeć wzdłuż ściany, "pod światło" to od razu widać (głównie niejednolitą fakture po pomalowaniu). Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts