kroyena 15.11.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Jak już mi tak z nicka przypochlebiasz to ci równowagę jeszcze dołożę na co mnie moja Aga przy ostatnim malowaniu namówiła. Po 3 dniach polowania upolowała taki ładny szeroki pasek łozdobnej tapety pod sufit na zwieńczenie ściany (upolowała przy wydatnej pomocy męża własnego ). PS. A i pasek jest kompatybilny z resztą pomieszczenia (oczywiście ). . Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.11.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 coś dawno nie zaglądałam do Ciebie ...a tu proszę w kominku juz płomyki ...zleciało Kinga, zleciało nie wiadomo kiedy...gratulacje za tempo !!! i pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 15.11.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Benicio eeeetam, nie przesadzaj... w końcu dom nie jest od tego, żeby chodzić wkoło i oglądać ściany od każdej strony... Ja tam nic nie zauważyłam, a Waszej sypialni akurat się mocno przyglądałam, bo mi się strasznie kolor podobał Kroyena - widziałam kiedyś coś takiego jak piszesz, faktycznie fajnie to wygląda, tylko ja chcę mieć sufity w kolorze ścian, więc to chyba nie pasi... ale zobaczymy, ajk wszystko pomaluję i będę miała czas, to będę dalej kombinować Ivonesca wiesz, mi samej trudno uwierzyć, że to tak zleciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.11.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 No normalnie sprinterzy. Uparli się na tą choinkę czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 23.11.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Uparli się na tą choinkę czy co? A pewnie Już pozapraszaliśmy znajomych na Sylwestra, przecież nie będziemy odwoływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.12.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Fantastycznie! Kolejne osoby spędzą Święta we własnym domu. Dla nas, mimo że mieszkamy od sierpnia to też będzie wielkie przeżycie. A gotowy kominek koniecznie pokaż! Strasznie jestem go ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 03.12.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Aniu - pewnie, że pokażę Był inspirowany Twoim, chociaż wyszedł zupełnie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.12.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Był inspirowany Twoim, chociaż wyszedł zupełnie inny No to muszę go zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 13.01.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Fajni jesteście - to widać słychać i czuć Ten domek ma duszę - Was (choć Was nie widać na zdjęciach). Trzymajcie się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 14.01.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Fajni jesteście - to widać słychać i czuć Dziękuję Ten domek ma duszę - Was (choć Was nie widać na zdjęciach). Trzymajcie się ! Jak to nie widać?A tutaj? http://www.gizmo.pl/~skudi/z/index.php?gallery=./budowa&image=inwestorka%20-%20zagl%B1da%20z%20domu%20do%20gara%BFu.jpeg I tutaj... http://www.gizmo.pl/~skudi/z/index.php?gallery=./budowa&image=inwestor%2C%20czyli%20Micha%B3%20na%20pi%EAterku.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.01.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Fajowo, winko, kominek to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.01.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Kinga Pięknie! Kominek rzeczywiscie tak jak mówiłaś- trochę podobny do mojego ale całkiem inny Listwami i malowaniem się nie przejmuj. My mieszkamy od pół roku i nie wszędzie jeszcze są listwy, klatka też nie pomalowana. Jest tyle innych rzeczy do zrobienia Życzę Ci wielu cudownych chwli z winkiem przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 14.01.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Oj, z tym winkiem... nigdy mi jeszcze aż tak nie smakowało w alkoholizm jakiś chyba wpadnę Aniu - dziękuję za inspirację żebyś wiedziała ile ja się zdjęć kominków naoglądałam a jak zobaczyłam Twój - to był błysk - i już wiedziałam jak nasz będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 14.01.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Jak to nie widać?A tutaj? nie obejrzałem wszystkich zdjęć No, to jesteście dobrym dopełnieniem do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.01.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Oj, z tym winkiem... nigdy mi jeszcze aż tak nie smakowało w alkoholizm jakiś chyba wpadnę Aniu - dziękuję za inspirację żebyś wiedziała ile ja się zdjęć kominków naoglądałam a jak zobaczyłam Twój - to był błysk - i już wiedziałam jak nasz będzie wyglądać Z tym alkoholizmem to też tak mam. Zawsze lubiłam winko wieczorem wypić, ale tak jak przed kominkiem to nigdzie i nigdy nie smakowało Co do kominka- polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 18.01.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ania żebyś wiedziała... ja tego nie rozumiem... też zawsze byłam miłośniczką czerwonego winka, ale żeby aż tak a moze to budowlane stresy teraz wychodzą Sta28 wiesz, bardzo miło takie rzeczy słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 26.01.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Witaj Kingaa, z wielką przyjemnością przeczytałam Twój dziennik. Gratuluję skuteczności budowlanej i... niezmąconej pogody ducha Właśnie tak nastawionym powinno się wszystko udawać! Chciałabym umieć tak w zachwyceniu działać. Inna sprawa, że Wyspa faktycznie jest magiczna. Ale miałam pisać a propos szafek łazienkowych. Szukaj stolarza do skutku. Kilka lat temu z ogromnym zdumieniem skonstatowałam, że szafki na zamówienie (lustra, profile aluminiowe + halogeny) są trzy razy tańsze niż te z marketów !! Niestety Ci którzy robili u mnie zmienili siedzibę, więc niestety nie podam namiarów. Ale pamiętam, że inne oferty nie były dużo wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 27.01.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witaj Kingaa, z wielką przyjemnością przeczytałam Twój dziennik. Gratuluję skuteczności budowlanej i... niezmąconej pogody ducha Właśnie tak nastawionym powinno się wszystko udawać! Chciałabym umieć tak w zachwyceniu działać. Inna sprawa, że Wyspa faktycznie jest magiczna. Bratki, dzięki Cieszę się, ze mój dziennik sprawia takie pogodne wrażenie - szczerze mówiąc ja miałam wrażenie, że jest za ponury w rzeczywistości budowa wcale taka pogodna nie była, ale to prawda - Wyspą jesteśmy zachwyceni i to na pewno dodawało nam sił Ale miałam pisać a propos szafek łazienkowych. Szukaj stolarza do skutku. Kilka lat temu z ogromnym zdumieniem skonstatowałam, że szafki na zamówienie (lustra, profile aluminiowe + halogeny) są trzy razy tańsze niż te z marketów !! Niestety Ci którzy robili u mnie zmienili siedzibę, więc niestety nie podam namiarów. Ale pamiętam, że inne oferty nie były dużo wyższe. Wiesz, pisząc, ze kupimy tanie w hipermarkecie miałam na myśli takie naprawdę byleco za 50 zł... ale chyba nie miałabym serca wstawić czegoś takiego do naszej pięknej nowej łazienki już wolę mieć stosik na pralce... Rozglądamy się tylko wśród producentów wystawiających się na giełdzie w Pruszczu - generalnie ceny mają bardzo przyzwoite Bratki - Wy już mieszkacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 30.01.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Mieszkamy, mieszkamy, ino... co rusz gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.02.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ojojoj! Kinga Szczerze współczuję U nas na szczęście problem drugiego samochodu rozstrzygnęła okazja w pracy. Bo na zakup... wiadomo Mam nadzieję, że wnioski odpowiednie wyciągnięte i powtórki z horroru nie będzie A pamiętam naszego stracha kiedy jeszcze piec nie był podłączony I ostatnio- jak wiadomo piec gazowy ma wtyczkę do kontaktu A że u nas od rana zima i śnieg zapewniły przerwę w dostawie prądu, po powrocie z pracy do domu zastałam w nim temperaturę 15 stopni Też dostalismy wtedy kopa na sezonowanie drewna... od przyszłego sezonu Pozdrawiam CIEPLUTKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts