djibiza 25.06.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Witamnie znalazłem nigdzie żadnej informacji na mój temat więc zapytam się Wam drodzy forumowicze. Mam zrobioną instalację do gazu ziemnego w miedzi, system zaciskany bez lutowania.Martwi mnie trochę jedna rzecz mianowicie czy...elementy łączone tą metodą mogą się ruszać? A dokładniej to zawór w kuchni do kuchenki lekko jakby się obracał wokół własnej osi. Jak go chwycę to czuję taki minimalny ruch. Nie wiem czy tak powinno być czy atakować instalatora. Powtarzam raz jeszcze. Zawór rusza się wokół własnej osi, nie wysuwa się przód-tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 25.06.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Raczej nie powinno się nic ruszać.Ale zadzwoń do przedstawiciela VIEGA http://www.viega.pl (bo prawdopodobnie masz ten system) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demo_user 08.10.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Viega, gebetri, sanha, ibp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 10.10.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 dokładnie, systemów jest wiele, ktoś to odbierał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts