Norbix 25.06.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Witam,zabierając się za remont nabyłem płytki które żona wybrała w sklepie,po odebraniu płytek okazało się że nie są to jednakowe płytki tylko mają jakiś wzór,rozpakowałem 2 opakowania i przez 2h nie mogłem nic ułożyć, z 2 opakowań jest 14 płytek 45x45cm,po obejrzeniu ich spodu zauważyłem że mają 2 strzałki-powiedzmy do góry i w bok,oprócz tego mają numery 1,2,3,lecz nie pokrywają się one z wzorami na płytkach,w 2 opakowaniach jest aż 5 wzorów po- 3x4 płytki takie same i 2x1 całkiem z innej parafii,po 2 godzinach kombinowania poddałem się,proszę o pomoc-jak to ułożyć? Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Norbix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 28.06.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Te strzałki i cyfry to numer sztancy/ matrycy. Jak w fabryce zepsuje się jakaś matryca to pracownik po numerze wie, którą ma wymienić. Strzałki mówią mu jak ma ją ułożyć w maszynie. Ty układaj płytki jak ci się podoba. Tylko kup porządny klej i jakąś warstwę szczepną na to OSB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Belpx 30.06.2014 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 super że ktoś już zapytał bo właśnie miałam pytać o to samo. Dziękuję _____ Najlepszyiluzjonista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts