pabloa3 25.06.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Cześć, czy ktoś z forumowiczów posiada komin Schiedel Stabil i mógłby sięwypowiedzieć czy warto? Dzisiaj dostałem oferte na właśnie ten komin i próbowałem wyguuglować jakieś opisy, opinie, ale niestety jest tylko na czeskiej i słowackiej stronie producenta i nawet po przetłumaczeniu niewiele się dowiedziałem. Podobno dopiero wchodzi na nasz rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadex - Składy budowlane 27.06.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dzień dobry, Komin Stabil to ulepszona wersja komina Rondo. Jest to komin, który dopiero wchodzi na rynek. Składa się z elementów sprawdzonych w kominie Rondo (rura) wzbogaconych o wełnę mineralną, oraz pustak komina Rondo Plus. Dodatkowym ulepszeniem w porównaniu do komina Rondo jest zakończenie w postaci talerza ceramicznego. Ponieważ jest to nowość wchodząca dopiero na rynek, sprzedaliśmy go niewiele, z tymże uważam, że jest godny polecenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts