Gość wisienkozerca 26.06.2014 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Zastanawiam sie nad filtrem do wody o oczkach 90mikromow (czyli 0.09mm) i teraz nie wiem czy to jest wystarczajaca filtracja by ztrzymac caly ,,syf,, (chodzi mi jedynie o zanieczyszczenia stale). Mysle o filtreze takim http://www.woda.com.pl/index.php?d=produkt&id=876 ktos mozna zna producenta czy dobre ma wyroby? Czy musze miec dokladniejszy filtr? ktos ma doswiadczenie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 26.06.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 dałbym zwykły BB z wkładem 20 albo 10 mikronów, ten 90 nie wyłapie nic z żelaza trójwartościowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wisienkozerca 26.06.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 No wlasnie, bo plan jest taki, ze zaraz za filtrem ma stac zmiekczacz do wody. Ale jak dam drobniejszy filtr to nie bedzie sie on zapychal za czesto? Zapodaj jakies przyklady BigBlue filtra (modele, linki cokolwiek), takie co sa w miere bezobslugowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wisienkozerca 26.06.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Czy taki filtr 0.09mm (czyli 90mikronow) nie wystarczy do filracji wody na caly dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wisienkozerca 26.06.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Prosze o pomoc, nie moge znalesc filtru mechnicznego na caly dom.pomocy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.12.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Jeśli ma stać zmiekczacz to zapytaj producenta tego urządzenia jakie ma wymagania co do wstępnej filtracji.Tutaj strona 7 przykład:http://aquafiltry-sklep.pl/data/catalogue/StMjkwLTYxNDAxNC1JTlNUUlVLQ0pBX3ptaWVrY3phY3plX1BMLnBkZg==.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorzyk 25.03.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 ja wcześniej miałem, w obudowie polipropylen 20 mikronów ale to tylko rozwiązanie na mieszkanie chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts