Adrian1224 26.06.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 WitamWedług was warto jest kupić żelazko systemowe czy lepiej pozostać przy zwykłym?I co sądzicie o stopie ceramicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 27.06.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 zwykłe z parą działa cuda przy odrobinie doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orlikowawiolka 27.06.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 tylko philips model volin dc678 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 27.06.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 no ja korzystam z Philipsa i nie narzekam szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bings 02.07.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 zwykłe z parą działa cuda przy odrobinie doświadczenia oczywiście że tak. Nie ma co być podatnym na chwilowe mody i trendy. Żelazka systemowe to są dobre przy masowym prasowaniu np. w firmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawiedzma 02.07.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 zgadzam sie, po co wydziwiac, najlepiej kupic porzadne zelazko zwykle, a przed zakupem rozpytac znajomych jakie maja i czy sa zadowoleni - ta metoda zawsze dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga112 08.07.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ja też polecam zwykłe z parą jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jozecki 08.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Żadne żelazko nie równa się z żelazkiem parowym, nie ma co kombinować tylko wybrać parowe żelazko bo najlepiej daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin455 10.07.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Parowe i rzeczywiście najlepiej z Philipsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikkaB 27.07.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Też jestem za tradycyjnym, z porządnym wyrzutem pary . Trzeba mieć pełną kontrolę, wygodę pracy ale i bezpieczeństwo (takie żeby się samo wyłączyło po czasie). Ja opowiadam się po stronie Zelmera – tym bardziej, że (jak widzę na ich stronie) – mają akcję – do żelazka dodają w prezencie dzbanek filtrujący . Ja mam Exelentis ZIR10600 – i zmieniać nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonio 28.07.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 zwykłe i gitarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manolev 29.07.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 no jasne że zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 29.07.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 moja żona dostała w prezencie stację parową philipsa (model 8635) i jest wniebowzięta. Mamy dwóch małych synów (3 lata i rok) i jest dużo prasowania. Generalnie wygoda prasowania jest dużo wyższa, nie trzeba dolewać wody (starcza na całe prasowanie) i nie trzeba kilkukrotnie jeździć w jednym miejscu. Nie trzeba też przestawiać temperatury żelazka do różnych materiałów, bo samo się dostosowuje. Można je również postawić na desce do prasowania "stopą do dołu" i deska się nie przypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 02.09.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Para jest najważniejsza, bo alternatywa to prasowanie na mokro. Jak nie prasujesz dużo, wybierz najtańsze z parą. W przeciwnym wypadku weź takie z bajerami I pamiętaj poczytać instrukcję nawet z tym zwykłym, bo wiele się można dowiedzieć o danym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC4 28.03.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Mam pytanie odnośnie żelazek z wymiennymi wkładami antywapniowymi.Jeśli nie będę ich wymieniał i lał kranówkę to jak długo wytrzyma żelazko?Po 4-5 latach wymieniania wkładów pójdzie na nie tyle kasy że można by kupić nowe żelazko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_pl 29.03.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 mam żelazko 4 lata i leję do niego wodę z filtrowanego dzbanka. jest to z całą pewnością lepsza opcja niż z kranówą, ale w sumie dużo też zależy od ilości kamienia w twojej wodzie. w mojej jej mnóstwo kamienia dlatego dzbanek jest taki nieoceniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mietek3 09.04.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Ja też tak uważam nie używam kranówki w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 14.04.2016 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Również uważam, że nie ma to jak zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 28.04.2016 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Ja od 2-3 miesięcy mam tanie systemowe i prasuje się nim o wiele lepiej jak zwykłym żelazkiem.Ale leje do niego kranówkę bo zużycie wody jest tak duże że przy destylowanej po 2-3 latach mógłbym kupić nowe żelazko za cenę destylowanej.W końcu żelazka systemowe prasują lepiej bo produkują więcej pary a ona musi się skądś wziąć.Na pewno wadą jest że zajmuje więcej miejsca chyba że ma się specjalne pomieszczenie do suszenia i prasowania ciuchów.Teraz za 300 zł spokojnie można kupić już coś dobrego,w te droższe moim zdaniem nie warto inwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 16.05.2016 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 ja jestem zwolennikiem zwykłych żelazek. lubię prasować i takim mi najlepiej się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts