DagaE 26.06.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Witam. Potrzebuję pomocy. Nie mam pomysłu jak urządzić salon i pokój dzięcięcy tak by było miejsce dla 2 dorosłych + 3ka dzieci. Na pewno będzie nam potrzebne więcej szaf i wygodne miejsce do spania. Przesuwanie ścian czy drzwi nie wchodzi w rachubę. Mogę sobie jedynie dobudować ściankę miedzy salonem i kuchnią ale to sprawi, ze kuchnia będzie całkiem ciemna. Brałam pod uwagę również zakup łóżka chowanego w szafie, zeby było wiecej miejsca w ciągu dnia ale przy oglądaniu tv przydaloby sie tez na czyms siedziec. Dla dzieci za jakieś 2 lata pewnie kupimy łóżko piętrowe. Bo na najbliższe 2 lata wystraczy łóżko dla 4latka i łóżeczka dla maluszków. Mieszkanie ma łącznie 46 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.06.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 :eek: Spore wyzwanie przed Wami... Jeśli Elfir czegoś nie wymyśli, trzeba będzie szukać bardzo dobrego architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 26.06.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dzieci śpią razem w jednym pokoju czy wy z maluchami razem.Za 2 lata to starsze najlepiej jakby miało swój pokój bo zacznie szkołę i wtedy by się przydały 3 pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaE 26.06.2014 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dlatego postanowiłam, ze zwrócę sie o pomoc na forum bo totalnie brak mi pomysłów. Maluchy dopiero się pojawią a teraz spimy w sypialni wszyscy razem. Wolalabym, zeby dzieciaki były razem w pokoju. Ale pewnie na poczatku z wygody maluchy bedą spać razem z nami w salonie w łóżeczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 26.06.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Z wygody albo z przymusu,maluchy w nocy będą budzić starsze dziecko na 100% i wtedy jest koncert życzeń Ja nie mam pomysłu na to wnętrze bo każde rozwiązanie będzie złe,starsze dziecko będzie zazdrosne że dzieli pokój z maluchami a też potrzebuje swojej przestrzeni.Maluchy w salonie to bałagan cały dzień i wieczne potykanie się o rzeczy,zabawki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaE 27.06.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Na ten moment musimy sie zadowolić tym co mamy i na zmianę mieszkania na większe nas nie stać. Dlatego musimy coś wymyślić, zeby było nam wygodnie choć będzie bardzo ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts