Chablis 26.06.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Witam, mam pytanie czy jest sens kupować klimatyzator do domu jednorodzinnego, który ma duzo "otwartej przestrzeni", szczególnie na parterze? Chodzi oczywiscie o klimatyzator w jakieś przystępnej cenie. Czy można zamontowac coś co bez rujnowania kieszeni, będzie w stanie schłodzić temperature w domu ( +/- 120 m2 o ile to ma znaczenie) przynajmniej o pare stopni? Troche chaotycznie napisane, ale mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi Pozdrawiam i dziękuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 26.06.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A ten dom jest parterowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek82 21.07.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 U mnie na podobnym metrażu używam klimatyzatora ściennego LG basic E09EL i radzi sobie całkiem sprawnie z chłodzeniem powietrza w lecie (moc chłodzenia 2,5 kW) i ogrzewaniem powietrza w zimniejsze dni (moc grzania 3,2 kW), także myślę, że u Ciebie ten model również powinien się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts