G0SIA 05.09.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 OK, bardzo dziękuję za porady. Mam nadzieje, że zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 07.09.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Tamten wątek zakończyłam. Niedoświadczony forumowicz jestem Spróbuję te wkłady odżelaziające. Czy jakieś są szczególnie godne polecenia? W wielu przypadkach napisane jest, że są tylko odżelaziające, bez informacji o manganie czy siarkowodorze. Coś jest nie tak z tymi Twoimi wynikami. Wyślij wodę do nas, do ponownej analizy wody. Dla użytkowników forum muratora cena specjalna 35zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G0SIA 07.09.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Witam, Chętnie podeślę wodę do analizy. Daj znać, jak spakować - w jakie i ile pojemników, oraz gdzie podesłać. Widzę, że też dobieracie filtry/złoża - chętnie później (po wynikach analizy wody) skorzystam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 07.09.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Witam, Chętnie podeślę wodę do analizy. Daj znać, jak spakować - w jakie i ile pojemników, oraz gdzie podesłać. Widzę, że też dobieracie filtry/złoża - chętnie później (po wynikach analizy wody) skorzystam Pozdrawiam! Poszła wiadomość prywatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 07.09.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 to mi tez podeslij, bo odpalilem hydrofor i tez bede mial wode do przebadania, od razu wysle tez wodociagowa i napisz czy iles tam wody musi zleciec ze studni jak nie byla wczesniej uzywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 07.09.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 ...i napisz czy iles tam wody musi zleciec ze studni jak nie byla wczesniej uzywana Przed pobraniem próbki na pewno dobrze jest studnię przepłukać/przepompować - i dłużej niż kilka minut. Poza tym przy badaniu bakteriologii dobrze jest studnię przechlorować i dopiero po tym brać próbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts