radoslaw gas 27.10.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Wybrałem - mam już pozwolenie i na wiosnę startuję hej,jakie sa koszty budowy? ile cie to bedzie kosztowalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 28.10.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 no ekstrawagancki tn dom ja wole przytulniejsze i tradycyjne,ale podziwiam was za wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.10.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 a ja uwazam ze ten Fred nie jest zly jest po prostu... inny sama bym go nie wybrala osobiscie "ozdoba" bedaca betonowa balustrada mi nie pasuej ale... jest inny a w srodku dobry uklad... tak sie tylko zastanawiam ... czy naprawde az tak duzy taras jest funkcjonalny i potrzebny? i te schody z zew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 użo betonu, duży taras a pokój na górze niewielki.... chyba wolałabym tą kasę na "udziwnioną" bryłę włożyć w ściany dające mi więcej powierzchni mieszkalnej.Lubię rzeczy "inne" niż wszystkie, ale ta bryła mnie się osobiście nie podoba - ale gustibus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marti89 13.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Wiosną chcemy zacząć budowę freda czy możesz udostępnić nam kontakt do właścicielki tego domu który fotografowaliście? z góry dziękuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raWCo 14.11.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Niestety nie posiadam telefonu kontaktowego. Jedyne wyjście, to przyjechać osobiście do Oławy. Wjazd od strony Strzelina po prawej stronie w oddali zobaczysz "Freda" przed przejazdem kolejowym. Dojazd polną drogą przy stacji benzynowej. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marti89 15.11.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 bardzo dziękuje za odp. ale mam jescze jedno pytanie..ponieważ jesteśmy z Łodzi , jak dojedziemy na miejsce czy zastaniemy właścicela lub kogoś kto mógłby nam pokazać ten dom? czy właściciel jest na miejscu? lub gdzieś niedaleko? z góry dzięki za odp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raWCo 16.11.2006 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Obawiam się, że z tym będzie problem. Ja miałem wyjątkowe szczęście, bo akurat spotkałem właścicielkę, która przyjechała samochodem na działkę. Nie mam bladego pojęcia (nie pytałem się), skąd przyjechała i czy często bywa na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna2606 11.02.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Mam pytanie???Ile kosztuje wybudowanie tego domu stan surowy zamkniety?? to bardzo dla mnie wazne sama sie nad nim zastanawiam. oczywiscie wersja bardziej oszczedna mnie ineresuje..... prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna2606 11.02.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Jakie sa realne koszty budowy? oczywiscie oszczedniejszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brandman 22.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witam .Kupiłem już projekt ze stajni Archipelagu "FRED"Szukam osób które już wybudowały takie cudo Może ktoś ma zdjęcia z realizacji itp.Chętnie przyjął bym jakiekolwiek uwagi i poradyZ góry dziękiNARKA No to widze że świetny projekt se wybrałem ........ skoro nikt w kraju go nie buduje Dżisus!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia546 01.07.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Czesc, mam pytanie czy ktoś wybudował ten dom, jesli tak proszę o przesłanie zdjęc z budowy ,zwłaszcza intereuje mnie środek tego domuz góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts