antoni88 28.06.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 jak blisko mogą być miedziane rury od gazu a rury od dgp? bo fachowiec w jednym miejscu mi skrzyżował z odległoscia 20 cm z czego rura od gazu jest na dole , troche mi sie wydaje mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 28.06.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Co to jest "dgp"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antoni88 28.06.2014 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 rozprowadzenie cieplego powietrza z kominka na pomoca aparatu nawiewnego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 28.06.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 jak blisko mogą być miedziane rury od gazu a rury od dgp? bo fachowiec w jednym miejscu mi skrzyżował z odległoscia 20 cm z czego rura od gazu jest na dole , troche mi sie wydaje mało Nie ma przepisu regulującego tą kwestię. Instalacja, mam nadzieję, jest wykonana przez fachowca z uprawnieniami gazowymi i zgodnie z projektem i pozwoleniem na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antoni88 29.06.2014 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 tak wszysko zgodnie z przepisami , ale rury od dgp mi rozkładali po zrobieniu gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts