tosags 29.06.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 witajcie po kilku latach...byłem z Wami w 2007 roku, budowałem Miłkę II... ale nie pamiętam konta więc założyłem nowe ;( mam do Was pytanie...jest działka... w miejscowym planie zagospodarowania terenu jest objęta oznaczeniem M czyli jest przeznaczona pod budownictwo jednorodzinne. ale na mapie ewidencyjnej ma oznaczenieRV czyli grunty orne. nie mam jeszcze od właściciela wypisu z rejestru gruntów.Czy najważniejszy jest plan zagospodarowania? Czy szybko da się rozpocząć budowę domuna tej działce? Mi zależy na czasie a nie wiem czy właściciel mnie nie wprowadza na jakąś minę ;( PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 29.06.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 W ewidencji gruntów jest oznaczony stan na dziś.Plan miejscowy określa już zmiany, które można zrobić.Tak więc nie ma najmniejszego problemu z budową w takim miejscu, jeśli chodzi tylko o te zapisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosags 29.06.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 thx Robert. czyli obowiązuje mnie zwykła procedura uzyskania pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 29.06.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Niezwykła raczej nie istnieje Odralniać jednak nie musisz. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez robert skitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts