slivvka 05.04.2017 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Mam pytanie do tematu okna kolankowego. Wg projektu jego wysokość to 155cm. Mówię o części fasadowej. Dostałem ofertę okien Fakro i okazuje się że Fakro robi max 115cm wysokie. Jakie okna zastosowaliście? Na forum znalazłem tematy dotyczące problemu z szerokością okien kolankowych. U mnie problem jest ten sam na projekcie szerokość 188cm już wiem że trzeba dać 200. Ale nikt nie pisze o problemach z wysokością? Jak to u Was wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rawores 06.04.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 To samo. Daliśmy niższe. Moim zdaniem nawet lepiej, jak nie idzie do samej podłogi w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slivvka 06.04.2017 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 To samo. Daliśmy niższe. Moim zdaniem nawet lepiej, jak nie idzie do samej podłogi w pokoju. Dziękuję za odpowiedź. Ja myślę o takim na 115. A jakie jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario283 09.04.2017 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Witajcie. U nas tez juz wlasnie okna montuja. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Mario283 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertlew 09.04.2017 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Ile płaciliście za okno? Z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga999 10.04.2017 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Witajcie. U nas tez juz wlasnie okna montuja.[ATTACH=CONFIG]386133[/ATTACH] Czy zmienialiście kąt nachylenia dachu względem oryginalnego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 11.04.2017 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Tak będzie go widać po wypiciu 0,5.... Ciekawy eksperyment ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario283 17.04.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Zmienialismy kat nachylenia dachu ,jak dobrze pamietam ok.3 st. tak jak tego wymagaja przepisy w naszym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka03 24.04.2017 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Witam poszukuję dobrej duszy (województwo mazowieckie), która zgodziłaby się pokazać swoją budowę.... żebym mogła w końcu spać w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rawores 24.04.2017 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Zmienialismy kat nachylenia dachu ,jak dobrze pamietam ok.3 st. tak jak tego wymagaja przepisy w naszym rejonie. ooo, dachówka taka sama jak u mnie fajnie ta nadbitka wygląda!! jaką elewację planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA 83 24.04.2017 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Witam ja także zaczynam przygodę z budową domu ,mam nadzieja że będę mogła liczyć na porady pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina_malina 14.05.2017 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Mam pytanie do tematu okna kolankowego. Wg projektu jego wysokość to 155cm. Mówię o części fasadowej. Dostałem ofertę okien Fakro i okazuje się że Fakro robi max 115cm wysokie. Jakie okna zastosowaliście? Na forum znalazłem tematy dotyczące problemu z szerokością okien kolankowych. U mnie problem jest ten sam na projekcie szerokość 188cm już wiem że trzeba dać 200. Ale nikt nie pisze o problemach z wysokością? Jak to u Was wygląda? Hmmm, my mamy z Fakro wysokość 135. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina_malina 14.05.2017 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Witam . U mnie budowa ruszyła. Gotowy jest fundament na płycie f. Zaizolowany i ocieplony. Śniany ruszaja w przyszlym tygodniu. Gm Kocmyrzów Luborzyca kolo Krakowa. Czy ktoś z okolic Krakowa nie chciałby pochwalić sie swoim hk2? No to macie rzut beretem do nas Budujemy na Wzgórzach Krzesławickich. Kończymy montaż okien, teraz elektryka i hydraulik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kapojr 20.06.2017 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 No to macie rzut beretem do nas Budujemy na Wzgórzach Krzesławickich. Kończymy montaż okien, teraz elektryka i hydraulik. Cześć czy można było by się umówić na oglądanie waszego domu ?? Jeśli tak to prosiłbym o kontakt [email protected] Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA 83 26.06.2017 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 U nas pierwszy etap za nami płyta fundamentowa, teraz kolejny etap mury mam pytanie czy ktoś posiada zdjęcia łazienek? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_mariusz 16.07.2017 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem hk 02 G2 --- czy ktos w woj. lubuskim podjął wyzwanie budowy tego domu-- prosimy o kontakt na maila. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_mariusz 25.08.2017 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Witam. bardzo interesuje nas jak wyglada pietro ze zmina schodów na druga strone--chemy tak zrobic jak u Pana rozwiązanie, ale zastanawiam sie jak bedzie na górze?? moge prosic projekt pogladowy. ?? Widze posty z 2014 rok wiec pewnie HK2 juz stoi byłabym wdzieczna o fotki [email protected] pozdrawiam Serdecznie Agnieszka Wrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_mariusz 25.08.2017 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Bardzo podoba mi się rozwiązanie z portfenetrami. Nie zdecyduję się jednak na powięszenie salonu, faktycznie zadaszona część tarasu bardziej mnie zadowala. Nie wiem jeszcze w jaki sposób zagospodaruję "mały gabinet". Czas przyniesie rozwiązanie. Garaż będzie wolnostojący, myślę o skopiowaniu obecnego garażu i wybudowaniu go w jednej lini z obecnym. Przesuwając schody na piętro na przeciwną ścianę, zyskam wejście do nowej łazienki. Schody do piwnicy powstaną w miejscu połącznia domu z nowym gabinetem. Piwnica będzie mała, jedynie pomieszczenie na piec i opał plus dodatkowe na centralny odkurzacz i rekuperator. [ATTACH=CONFIG]268973[/ATTACH] Witam. bardzo interesuje nas jak wyglada pietro ze zmina schodów na druga strone--chemy tak zrobic jak u Pana rozwiązanie, ale zastanawiam sie jak bedzie na górze?? moge prosic projekt pogladowy. ?? Widze posty z 2014 rok wiec pewnie HK2 juz stoi byłabym wdzieczna o fotki [email protected] pozdrawiam Serdecznie Agnieszka Wrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA 83 05.09.2017 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Witajcie szukam firmy do wylania stropu z góry dziękuję za każdy namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA 83 05.09.2017 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Buduję się między Bielsko Biała a żywiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts