Alexim 29.04.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Z oknami problem pojawia się, gdy przy takiej powierzchni mają nie być dzielone(jak w projekcie), a jednocześnie uchylne/otwierane. Jeśli chodzi o strop, to my robiliśmy terivę, więc tu chyba nic nie doradzimy narożnych słupòw też nie robiliśmy, bo zlikwidowaliśmy balkon z przodu, na rzecz belki zrobionej na etapie elewcji, która jedynie zaznaczy formę jak w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexim 29.04.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Aha, zapomniałam.. co do schodów to je trochę "wydłużyliśmy", więc te nasze nie są strome jak wrócę z pracy dodam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexim 29.04.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Niestety z powodu rusztowań nie widać na zdjęciach tego wow przeszklenia , ale na bieżąco robię fotki, więc może kolejne będą lepsze. Pod balkonem oczywiście okna balkonowe (narożne też)- majster źle spojrzał w projekt i zabudował od dołu - do wycięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexim 29.04.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexim 29.04.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baka890 01.05.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Super okolica extra wyglada to okno od antresoli ale boje sie nawet spytac o koszty takiego okna schody u was faktycznie wyszly super...pamietasz moze o ile je wydluzaliscie? P.s dzieki za wrzucenie fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexim 03.05.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Okno od 15 tys. w górę. Ale to cały urok domu, więc chyba warto. Jeśli chodzi o schody to dodaliśmy jeden stopień i chyba trochę wydłużyliśmy każdy stopień, chyba na 20 cm, ale to musiałabym dokładnie zmierzyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.id 13.05.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Witam serdecznie, Razem z żoną chcemy kupić ten projekt,czy mógłbym dostać do Pana adres mailowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.id 13.05.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Witam serdecznie, Razem z żoną chcemy kupić ten projekt,czy mógłbym dostać do Pana adres mailowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexim 14.05.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 (edytowane) wysyłam na priv. pozdrawiam Edytowane 14 Maja 2015 przez Alexim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baka890 14.05.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ode mnie rozniez pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi.id 15.05.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Witam serdecznie,Czy mógłbym dostać do Pana prywatny adres mailowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Ciupek 16.05.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Witam jestem na etapie czekania na okna. Dom stoi w okolicach Piaseczna z małymi zmianami w środku Marcin Witam Czy byłaby możliwość umówić się z Państwem aby obejrzeć sobie dom w realnym świecie? Jestem właśnie na etapie zakupu tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzatam 15.06.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Witam, Mam wileką prośbę. Czy jest jakaś osoba na forum która buduje dom w oklicach Warszawy. Bardzo bym chciała zobaczyć jak się prezentuje w realu. Bardzo obawiam się tych okien oraz troche zbędnych balkonów. Czy ktoś ma pomysł jak można je zastąpić nie tracąć przy tym zadaszonego tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baka890 15.06.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, Mam wileką prośbę. Czy jest jakaś osoba na forum która buduje dom w oklicach Warszawy. Bardzo bym chciała zobaczyć jak się prezentuje w realu. Bardzo obawiam się tych okien oraz troche zbędnych balkonów. Czy ktoś ma pomysł jak można je zastąpić nie tracąć przy tym zadaszonego tarasu. W razie czego ja buduje w okolicach Poznania,gdybyscie byli w poblizu,zapraszam. P.S nie rezygnuj z balkonów bo to glownie one daja temu projektowi nowoczesny charakter i odrozniaja go od innych Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Baka890 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzatam 16.06.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 W razie czego ja buduje w okolicach Poznania,gdybyscie byli w poblizu,zapraszam. P.S nie rezygnuj z balkonów bo to glownie one daja temu projektowi nowoczesny charakter i odrozniaja go od innych Dziękuje za odpowiedz i za wskazówkę. a są jakieś duże kłopoty podczas budowy tego domu.? Dużo zostało zmienione w projekcie ? Byłabym wdzięczna o jakieś zdjęcie zrobione z kuchni na salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baka890 16.06.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Dziękuje za odpowiedz i za wskazówkę. a są jakieś duże kłopoty podczas budowy tego domu.? Dużo zostało zmienione w projekcie ? Byłabym wdzięczna o jakieś zdjęcie zrobione z kuchni na salon U mnie zmiany w projekcie byly ogromne...na ta chwile zaluje nawet ze nie zrobilem projektu od zera bo przerobki wyniosy mnie tyle ze tak naprawde moglbym sobie pozwolic na indywidualny projekt... najwaznijsza zmiana nad ktora dlugo sie wachalem ze wzgledu na koszty to umozliwienie skrocenia sciany oddzielajacej schody od jadalni,poza tym przedluzenie garazu,podpiwniczenie garazu,dobudowanie lacznika dom-garaz.. zdjec narazie nie mam jak zrobic bo przez te przeróbki stoje na etapie stanu zero..od przyszlego tygodnia mamy juz ruszyc z murami..narazie wymurowany mam tylko garaz. jak tylko bede mial wieksza czesc robot zalatwiona to wrzuce fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexim 16.06.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Załączam kilka fotek z kuchni na salon . Co do balkonów my zrezygnowaliśmy z tarasu od strony frontowej, natomiast poprowadzimy belkę taką jak w projekcie (łączącą dom z garażem i idącą aż do okna w jadalni- jak w projekcie) - forma i estetyka projektu zostanie zachowana Co do balkonu z tyłu to po rezygnacji z niego tarasu zadaszonego niestety raczej nie będzie (widać na zdjęciu) Edytowane 16 Czerwca 2015 przez Alexim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Ciupek 17.06.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam Właśnie jestem na etapie załatwiania wszelkich formalności związanych z projektem.Zastanawia mnie jedno czy na zdjeciu tak tylko wygląda, że ten salon jest taki mały razem z jadalnią czy to tylko złudzenie, czy Państwo pomniejszali może pomieszczenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzatam 18.06.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Witam Właśnie jestem na etapie załatwiania wszelkich formalności związanych z projektem. Zastanawia mnie jedno czy na zdjeciu tak tylko wygląda, że ten salon jest taki mały razem z jadalnią czy to tylko złudzenie, czy Państwo pomniejszali może pomieszczenia? Pozdrawiam Dokładnie mam takie samo wrażenie że ten salon który na wizualizacji wydaje się być dosyć duży w rzeczywistości taki chyba nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts