gebels16 30.06.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam mam elewację z tynku mineralnego, która ma dziewięć lat, w następnym roku zamierzam pomalować elewację farbą silikonową. Mam takie pytanie ile taka elewacja ma szanse lat jeszcze wytrzymać, wspomnę, że nie dawałem pod klej i baranek żadnej siatki, ani styropianu. Z tego co widzę elewacji puki co nic się nie dzieję, z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 30.06.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 gebels: w zależności od jakości wykonania i suchości ścian, oraz od tego jak był dom robiony i kilka setek lat... a kilkadziesiąt najmarniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 30.06.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Tak jak powyżej, powinno wytrzymać bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts