tatanka 31.03.2016 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 namaluj to prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka 20.05.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 zdechło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka 19.09.2017 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Adam skończyłeś coś kiedyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 20.09.2017 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Tak.Na razie sporo narzędzi.Ugrzązłem w kogeneracji, bo zima za progiem.Graty na PC się kurzą... szlag mnie trafia.Albo nie ma kasy albo czasu.Zasilanie domu z PV też w połowie...Popycham po kroczku wszystko razem a PC nie jest tu najpilniejsza. Najlepiej mi wychodzi budowanie cudów za kilka groszy u innych.Z czegoś żyć trzeba.Szewc jak zwykle - bez butów chodzi. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz, 31.12.2018 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Panie Adamie dał Pan radę to skończyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kudlaty69 31.12.2018 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Wiuj w neta "Powietrzna pompa ciepła - z klimatyzatora LG s30aw " - tam masz wszystko jak krowie na rowie Sam mam i sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 31.12.2018 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Dwie naprawiłem. Obce.Moja w klockach leży i czeka na czas wolny.Jak kolega post wyżej napisał - są takie konstrukcje i jest się na czym wzorować. Mącą. Grzebią przy PC.Zgłoszenia, rejestracje, certyfikaty... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88max 19.03.2021 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Dwie naprawiłem. Obce. Moja w klockach leży i czeka na czas wolny. Jak kolega post wyżej napisał - są takie konstrukcje i jest się na czym wzorować. Mącą. Grzebią przy PC. Zgłoszenia, rejestracje, certyfikaty... Adam M. odkopię PC działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts