Andrzej3571 01.07.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witam. Przecieka mi dach, muszę działać dość szybko. Na dachu mam papę, gdzieś przecieka bo zrobiła mi się mokra plama na suficie i muszę się z tym uporać w miarę szybko, bo mam świeżo wyremontowany budynek wewnątrz. Ostatnio ciężko u nas o dzień bez deszczu, więc papa na dachu jest dość mokra. Czy mogę położyć warstwę nowej papy na dach podczas gdy obecna nie jest w pełni sucha? Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 01.07.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Lepiej nie. Będzie gniło. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej3571 01.07.2014 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Czyli papa nie jest w jakiś sposób paro przepuszczalna aby to mogło sobie potem odparować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 01.07.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Robią co mogą, i co umieją, żeby NIE BYŁA!!!Ma być hydroizolacją absolutną.To znaczy, ze ni hu hu wody czy wilgoci - nie przepuści! Chcesz ją podziurkować, aby woda wyszła?Podziurkowana to masz już teraz! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hokejgk1 02.07.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Są niby na rynku papy "wentylacyjne" o nieregularnym (labiryncie z bitumem od str. spodu) w którą wstawia się kominki wentylacyjne i niby wilgoć z pod papy ma się przemieszczać tymi kanałami do kominków ... Szczegółów nie znam, ale wiem że cos takiego jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hokejgk1 02.07.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 http://www.dach-mat.net.pl/obrazki/zdjecia/papa_wentylacyjna_icopal1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej3571 02.07.2014 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ok panowie dziękuję. W takich razie bez pogody ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts