dj_arch 01.07.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 WitamNie wiem czy ktoś z Was miał już podobne doświadczenia z zakresu zamiany przeznaczenia budynku gospodarczego - stodoła - na sezonowy (późna wiosna-jesień) budynek pod wynajem pokoi. Jaka jest kolej rzeczy jeśli chodzi o urzędy etc ? Planuje przystosować budynek stodoły na wynajem, z łazienką wspólną + WC, kuchnią, 3ma pokojami gościnnymi i jadalnią Jeśli chodzi o miejscowy plan zagospodarowania to u mnie jest coś takiego: "Ustala sięprzeznaczenie terenów oznaczonych na rysunku planu symbolem MN2, MN2P - Tereny zabudowy mieszkaniowej jednorodzinnej i mieszkaniowej – zagrodowej2. Ustala siępodstawowe przeznaczenie terenu pod:1) lokalizację zabudowy jednorodzinnej w układzie wolnostojącym,2) lokalizację zabudowy zagrodowej,3) lokalizację obiektów usługowych z zakresu handlu, gastronomii,turystyki, agroturystyki, sportu, rozrywki, rzemiosła usługowego" Procedury mniej więcej znam, byłbym wdzięczny jakby ktoś opisał to z własnych doświadczeń, przeraża mnie trochę ilość potrzebnych pozwoleń i ekspertyz....Czy rzeczywiście przy takim niewielkim budynku wszystko jest to potrzebne? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts