jaam 28.05.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Witam wszystkich Forumowiczow. Forum czytam od dwoch dni. Jak nie trudno sie domyslic, tez mam rozne dylematy odnosnie wyboru okien. Powoli one mi sie rozwiewaja w miare w drazania sie w ten temat. Na razie nie bede zadawal glupich pytan , poczytam wiecej i wtedy cos przywale Poki co, to mam takie jedno. Czy ktos z Was mial juz do czynienia z firma MILEWSKI z Czestochowy? Zostala mi polecona przez znajomego i z tego co widzialem to okna wygladaja calkiem, calkiem... Oczywiscie drewnianie. Ja sie zastanawiam nad S-klasa. Mam tez wstepna wycene, i tu mam zgryz... Juz nie bede pisal o tym, ze wacham sie pomiedzy drewnem a PCV. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje na jakies INFO. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Exon 28.05.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Byłem u nich - tragedia lub raczej średniacy. Dobry marketink i fajne ekspozycje targowe, kupa medali ale dużo lepsze okna robi Wiktorczyk i Gartfen. Ja wybtałem Gartfen. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 31.05.2004 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Mam zakupione okna w tej firmie. Jestem z nich bardzo zadowolony (2 lata). Faktycznie firma wywodzi się z tartaku (rok 1906 ) ale ich ręczna robota bardzo mi się podoba. Przez pierwszy rok bardzo często przyjeżdżał serwis w celu kontroli i regulacji (nie było trzeba ale przyjeżdżali). POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaam 31.05.2004 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Mam zakupione okna w tej firmie. Jestem z nich bardzo zadowolony (2 lata). Faktycznie firma wywodzi się z tartaku (rok 1906 ) ale ich ręczna robota bardzo mi się podoba. Przez pierwszy rok bardzo często przyjeżdżał serwis w celu kontroli i regulacji (nie było trzeba ale przyjeżdżali). POLECAM. Dzieki. Wezme Twoja opinie pod uwage. Pozdrowienia. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts