Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze wymarzone miejsce na ziemi :)

Recommended Posts

Stan budowy na dziś: zaczynamy planować naszego bliźniaka i jednocześnie gromadzić środki na budowę. Budowa potrwa zapewne kilka lat. W miarę rozwoju sytuacji, projekt będzie się zmieniał, gdyż trudno na dzień dzisiejszy stworzyć projekt na tyle abstrakcyjny, aby mógł przewidzieć potrzeby rodzin, których jeszcze nie ma :p Edytowane przez mdorotka

W okolicach Warszawy znajduje się całe osiedle takich bliźniaków. Jeżeli zdecydujemy się na zakup projektu, na pewno skoczymy zerknąć jak to wygląda w rzeczywistości. Gdzieś w internecie znalazłam zdjęcia połówki na sprzedaż-wrzucam.

Często zdarza się tak, że projekt wygląda jak z naszych snów a po zrealizowaniu inwestor od razu ma ochotę wystawić go na allegro ;) No, może częściej inwestorka :p

13755434642013-06-1613.42.31.jpg

• 10 months później...

Bliźniaki są fajne. Sama chciałam tylko nie mam z kim ;) rodzeństwa brak a reszta rodziny raczej jest przeciwieństwem twojej :)

Raczej nie bardzo wiem co ma architekt do pokazania projektu? To twoja własność a jeśli by się nie zgodził to bym się zaczęła zastanawiać czy chce ukryć jakieś fuszerki ;)

Znalezienie fajnego sąsiada jest najważniejszą sprawą przy budowie bliźniaka. Umiejętność dojścia do kompromisu jest w tym przypadku podstawą. My już na etapie omawiania wstępnego projektu mamy ciśnienie podniesione ;) ale mi to nie przeszkadza. Jestem niskociśnieniowcem ;)

Wrzucam wstępne rzuty. I czekam na uwagi :)

Bez tytułu1.jpg

Bez tytułu2.jpg

Edytowane przez mdorotka