mdorotka 01.07.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Witam, http://images64.fotosik.pl/1130/3b8fea23f5e8e583.jpg Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez mdorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorotka 01.07.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Widok nr 2 Tak, jak widzicie uczę się wrzucać zdjęcia Dążę do tego, aby zdjęcia były widoczne w treści posta anie w odnośniku, cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorotka 01.07.2014 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Stan budowy na dziś: zaczynamy planować naszego bliźniaka i jednocześnie gromadzić środki na budowę. Budowa potrwa zapewne kilka lat. W miarę rozwoju sytuacji, projekt będzie się zmieniał, gdyż trudno na dzień dzisiejszy stworzyć projekt na tyle abstrakcyjny, aby mógł przewidzieć potrzeby rodzin, których jeszcze nie ma Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez mdorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorotka 01.07.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wstępnie zainteresowaliśmy się tym projektem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 01.07.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Dom robi duże wrażenie. Podobny model mijam podczas codziennej wędrówki do pracy i przyznam, że sama chciałabym w takim mieszkać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorotka 01.07.2014 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 W okolicach Warszawy znajduje się całe osiedle takich bliźniaków. Jeżeli zdecydujemy się na zakup projektu, na pewno skoczymy zerknąć jak to wygląda w rzeczywistości. Gdzieś w internecie znalazłam zdjęcia połówki na sprzedaż-wrzucam. Często zdarza się tak, że projekt wygląda jak z naszych snów a po zrealizowaniu inwestor od razu ma ochotę wystawić go na allegro No, może częściej inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorotka 22.05.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Krok po kroczku, plan jest w trakcie realizacji Mamy wstępny projekt. Baaaardzo wstępny. Czeka nas teraz burza mózgów Nie chcę wrzucać rzutów, ponieważ nie pytałam architekta czy mogę Jeśli zgodę uzyskam, poproszę o konstruktywną krytykę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 22.05.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Bliźniaki są fajne. Sama chciałam tylko nie mam z kim rodzeństwa brak a reszta rodziny raczej jest przeciwieństwem twojej Raczej nie bardzo wiem co ma architekt do pokazania projektu? To twoja własność a jeśli by się nie zgodził to bym się zaczęła zastanawiać czy chce ukryć jakieś fuszerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorotka 23.05.2015 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 (edytowane) Znalezienie fajnego sąsiada jest najważniejszą sprawą przy budowie bliźniaka. Umiejętność dojścia do kompromisu jest w tym przypadku podstawą. My już na etapie omawiania wstępnego projektu mamy ciśnienie podniesione ale mi to nie przeszkadza. Jestem niskociśnieniowcem Wrzucam wstępne rzuty. I czekam na uwagi Edytowane 23 Maja 2015 przez mdorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorotka 24.05.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 I dodatek. Piwniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts