Lataren 01.07.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witajcie - mam pomysł - musze uzupełnić sobie ubytek w tynku - po remontach zostało mi ok 5 kg goldbanda i 7 kg tynku maszynowego cementowo - wapiennego - czy można je pomieszać tak aby uzupełnić ubytek? Nie chcę mi się kupować worka - a tynku cem-wap nie chce mi się narzucać - wolałbym po prostu zaciągnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 01.07.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 próbuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 02.07.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 próbuj.... Rozumiem że to miał być dowcip, ale skoro ktoś zadaje takie pytanie to może potraktować twoją odpowiedź poważnie i faktycznie pomieszać tynk cementowy z gipsem a wtedy dowcip stanie się mało śmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 02.07.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Rozumiem że to miał być dowcip, ale skoro ktoś zadaje takie pytanie to może potraktować twoją odpowiedź poważnie i faktycznie pomieszać tynk cementowy z gipsem a wtedy dowcip stanie się mało śmieszny Dowcip? nie.... Jak ma ochotę, to niech próbuje - wg. mnie z tego nic dobrego nie będzie, ale próbować może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 07.07.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dowcip? nie.... Jak ma ochotę, to niech próbuje - wg. mnie z tego nic dobrego nie będzie, ale próbować może. Pytanie? Zacytuję: czy można je pomieszać tak aby uzupełnić ubytek? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts