pillproof 01.07.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Mam komin jak na foto poniżej. , problem mam przy zakończeniu komina, bo nie wiem gdzie zrobić dziury na kratki wentylacyjne. Na piętrze będę mieć rekuperację, przewód na wyrzutnię (jeszcze nie zamontowana) + jeden przewód dymowy, a rodzice (mieszkają na parterze) jeden przewód dymowy i dwa wentylacyjne, jeden przewód went. zostaje pusty... Jak widać nie możemy przebić się na przestrzał żeby zamontować kratki wentylacyjne i zastanawiam się czy zamiast kratki w kominie dać nasadę kominową na went. z wc? Z kolei nie widziałam żadnych nasad kominowych na te prostokątne wąskie przewody wentylacyjne, które są w pustakach systemowych i dla wen. z kotłowni chyba trzebaby jednak taką kratkę zamontować- ale jak? Ostatni mój problem to jak zakończyć komin przy wyrzutni? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/191489-kratka-wentylacyjna-na-zako%C5%84czeniu-komina-gdzie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts