AdamY 28.05.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Witajcie - dzis postanowiłem dołączyc do waszego grona. Mieszkam w Szczecinie, mam niedokończony segment szeregowca. Jestem wielozawodowcem - moge pomóc w tematach: instalacje elektryczne (takze z elementami automatyki), instalacje alarmowe, domofony i inne pokrewne dziedziny zwiazane raczej z kabelkami. Ostatnio "siedze" w ogrodach - projekty, urządzanie itp. i buduje systemy automatycznego podlewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.05.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 witamprzejdź na naszą grupę szczecińską (wątek klub budujących) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts