Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom i ogród Agi1770

Recommended Posts

łał !!! kolejne dzieło sztuki. Hehe ja też podpatruję Tolę :)) My mieszkamy w naszym domku od 4 lat no ale jakoś tak wyszło że ogrodem zaczełam się interesować tamtego roku dopiero :/ Widze że Pani też ma nasadzenia dookoła domu, ja jesienią też posadziłam parę roślinek i drzewek wokół domu, na szczęście nie było zimy i śniegu bo chyba w grudniu zorientowałam się że jak na dachu zalegnie śnieg i potem gwałtownie spada taki ciężki i mokry to by mi wszystkie drzewka połamał no i wiosną wszysko przesadzałam :/ jak to jest z tym śniegiem? roślinki przeżywają? pozdawiam serdecznie

Witam.

Nie wiem od czego to zależy,ale u mnie roślinki jakoś przeżywają zimę. Dach mam w miarę spadzisty,więc za bardzo nie zalega na dachu. Za to tej zimy rynna się poluzowała i na moją sosnę na pniu kapała woda i zamarzała(była cała w soplach). Myślałam,że już po niej ale o dziwo przeżyła. Nie martw się, ja też ciągle coś przesadzam. Na początku chce się,żeby szybko widać było efekt i sadzi się za gęsto roślinki,ale każdy tak robi;) Na szczęście wszystko da się przesadzić.

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 2 years później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...