Raffi2311 03.07.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam wszystkichmam pytanie odnosnie podbitki dachowej i nie mogę się zdecydować czy wybrać podbitke z drewna czy Pcv przeglądałem forum i zdania są podzieloneWiem ze drewno bedzie trzeba co kilka lat ponownie zakonserwowac a odnośnie podbitki pcv to nie wiem za dużo czy kolor nie wyblaknie itd. Front domu i jego prawa strona jest wystawiona prawie caly czas na słonce. Jeżeli jest taka możliwość to poprosił bym o namiary na sprawdzonych wykonawców z Poznania lub okolic Dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 03.07.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Jeżeli podbitka jest wystawiona na słońce przez długi czas w ciągu dnia, to lepiej zdecydować się na podbitkę drewnianą, wymaga więcej pracy, ale docelowo będzie trwalsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.07.2014 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Zdecydowanie drewniana - efekt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 07.07.2014 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Zdecydowanie drewniana - efekt. Pozdrawiam. Jeśli chodzi o efekt, to mnie najbardziej ujmuje tynkowana w kolorze elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lava 09.07.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ciekawą opcją jest drewniana sklejka strukturyzowana. Coś takiego, jak tutaj: http://www.sklejkaeko.pl/pl/nowosci.php Z tej firmy można też zamówić darmowy próbnik: http://www.sklejkaeko.pl/pl/formularz.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts