wandaibanda 03.07.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam! Nie ma mnie w PL,a przyszło pismo z zawiadomieniem o czynnościach wznowienia granic. Czy muszę być obecna,czy może być ewentualnie ktoś z rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 04.07.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Wydaje mi się, że może być ktoś z rodziny ale musi mieć pisemne upoważnienie od Ciebie, że jest Twoim pełnomocnikiem w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandaibanda 04.07.2014 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Upoważnienie napisałabym,myślę,że zdążyłoby dotrzeć pocztą. Ale czy to uwzględnią ewentualnie? Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandaibanda 08.07.2014 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 To jak,pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandaibanda 11.07.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Wysłałam upoważnienie,czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 11.07.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Nikt nie musi być obecny, robiłem takie wznowienie granicy, jednego pkt - przesuwałem pkt graniczny na moją korzyść. żaden z sąsiadów nie przyszedł. Ja jako zainteresowany byłem. Czynność dla 1 pkt trwała 10 minut z pogawędką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandaibanda 18.07.2014 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Piotrek0m,dziękuję za odp. Skoro nie trzeba być obecnym,to i tak lepiej żeby ktoś,jakiś reprezentant,był - zawsze to działa na korzyść,gdy ktoś nas reprezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts