wojciech88 03.07.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Witam, planuję wybudować dom wg lekko zmienionego projektu http://www.dobredomy.pl/projekt/aresII/ . Mam działkę na, której stwierdzono 3 stopień szkód górniczych. Jestem aktualnie na etapie szukania ekipy budowlanej. Chciałbym się rozeznać w kwestii kosztorysu budowy takiego domu. Najbardziej interesuje mnie wycena robocizny, ale również wycenę materiału fajnie byłoby zobaczyć. Czy ktoś z forumowiczów będzie w stanie mi pomóc? Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś informacje. Budowa na śląsku, Jastrzębie-Zdrój. PozdrawiamWojciech Edytowane 3 Lipca 2014 przez wojciech88 literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrogenium 23.07.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Zlecasz wykonanie kosztorysu inwestorskiego i problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts