gonzol 03.07.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Posiadam w domu parkiet (teak oraz dąb) olejowany olejem OverMat - FlorService. Proszę o poradę jakie mydło kupić do czyszczenia-mycia podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Mądrecki 18.07.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Możesz też użyć mydła Bona Soap.Też będziesz z niego zadowolony. Jest to koncentrat i rozcieńczaj go zgodnie z opisem na etykiecia. Zbyt duże stężenie mydła wcale nie jest dobrym rozwiązaniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo_82 29.07.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Do bieżącej pielęgnacji i czyszczenia polecam łagodne a zarazem skuteczne RZ mydło do podłóg drewnianych, wzbogacone wysokiej jakości olejami roślinnym. Bardzo wydajne, warto wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.07.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Żadnego mydła. Płyn do mycia podłóg Loba (i mop). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neono 29.07.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Jeśli koniecznie chcesz użyć mydła do czyszczenia parkietu, to także polecam Bona Soap. Do codziennej pielęgnacji moim zdaniem wystarczy dobry środek do mycia podłóg drewnianych, ja stosuję Bona Spray Mop z wkładem do czyszczenia podłóg drewnianych i jestem bardzo zadowolony, sam mop jest praktyczny, a środek wydajny i jak mówi żona: ładnie pachnie. Warto zainwestować także w Bona Cleaner for oiled floors - środek przeznaczony ściśle do podłóg olejowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 14.07.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 A ja bym ocyklinował podłogę, położył dobry lakier i miał święty spokój. I niczego nie reklamuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts