Elisabeth Vel Łasta 03.07.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam. Czy jest tu ktoś, kto zna się na kuchenkach gazowych?Poszukuję kuchenki, która będzie miała zegar gotowania. Czy coś takiego istnieje? Zasadniczo chodzi mi o zapominanie o wyłączaniu gazu, dlatego zależy mi na tym, aby kuchenka sama wyłączała się po jakimś określonym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 04.07.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam. Czy jest tu ktoś, kto zna się na kuchenkach gazowych? Poszukuję kuchenki, która będzie miała zegar gotowania. Czy coś takiego istnieje? Zasadniczo chodzi mi o zapominanie o wyłączaniu gazu, dlatego zależy mi na tym, aby kuchenka sama wyłączała się po jakimś określonym czasie. ale doprecyzuj. chodzi Ci o płytę do zabudowy? płytę nastawną? kuchnię gazowo-elektryczną wolnostojącą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabeth Vel Łasta 04.07.2014 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 kuchenka wolno stojąca na gaz, piekarnik najlepiej elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts