Alla86 04.07.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 2 lata temu firma, która docieplała mój budynek mieszkalny położyła grunt akrylowy. W tym roku przymierzam się do tynków. Możliwe jest aby na położony wcześniej tynk akrylowy nałożyć odpowiednią bazę pod tynk silikonowy bądź silikonowo-silikatowy, tzn. grunt silikonowy, silikatowy? Czy jestem zmuszona zostać przy tynku akrylowym? Zależy mi na jak najgładszym i najmniej brudzącym się tynku ze względu na położenie budynku przy ruchliwej drodze czyt. kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 04.07.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Jak grunt był kładzony 2 lata temu to i tak musisz jeszcze raz gruntować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alla86 08.01.2015 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tak, wiem o tym. Ale czy możliwe jest aby na położony wcześniej grunt akrylowy nałożyć odpowiednią bazę-grunt pod tynk silikonowy bądź silikonowo-silikatowy? Czy jestem zmuszona zostać przy tynku akrylowym bo zastosowałam już raz grunt pod tynk akrylowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts