Mirek2334 04.07.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 (edytowane) Witam wszystkich,mam do pomalowania pokój dla dziecka. Chce pomalować pokój dla dziecka na dwa kolory, do tej pory ściany były białe i nie było problemu. Nigdy nie robiłem czegoś takiego w związku z czym nie wiem jak to zrobić w miarę profesjonalnie jak na domowy budżet. Jakie taśmy byście polecili?Pozdrawiam Mirek Edytowane 4 Lipca 2014 przez Mirek2334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 04.07.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Np. Tesa jest niezła, ale marka nie jest jakoś wybitnie istotna, byleby odpowiednio szeroka była . Generalnie pamiętaj żeby ją odklejać od ściany zaraz po malowaniu, żeby nie czekać aż farba wyschnie bo wtedy będzie się odrywać jak skorupka jajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 04.07.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 przyklejając ją nie przyciskaj jej mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasyl_psp 10.07.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Mi kiedyś polecono taśme koloru niebieskiego.. Znajomy twierdził że taka dobra, świetna, przy odklejaniu nie odchodzi farba.. Kupiłem i co..? i g&%$ prawda.. przykleiłem pomalowałem odkleiłem tyle ze razem z farbą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 10.07.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ja używam niebieskiej papierowej BlueDolphinTapes. Przyklejam ją do ściany możliwie jak najmniejszą powierzchnią, około 0,5cm tak żeby w razie czego jak najmniej oderwała i zaraza po drugim malowaniu odrywam. Nie ma na to reguły jak ma odejść z farbą to i tak odejdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalszuwart 11.07.2014 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Kup sobie wałek odcinający, Malowałem teraz cały dom i przyznam że świetny wynalazek. odcinasz sciane jedna od drugiej, odcinasz sufit od sciany. Wychodzi rewelacyjnie. zero tasm - tasm uzywalem tylko przy oknach. http://allegro.pl/walek-rolka-do-malowania-odcinania-paskow-10cm-i4347458918.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matejko 24.07.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ja zawsze maluje przy pomocy taśmy, jakoś do tej pory nie zwracałem za bardzo na to z jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomalbuk 27.10.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) Nie no taką zwykłą taśmę możesz znalezc w każdym sklepie malarskim, jakoś nie przejmowałbym się zbytnio firmą. Raczej zastanowiłbym się nad farbą, ja ostatnio wybrałem z tej strony: http://www.multifarb.pl/ i powiem Ci, że jestem zadowolony z wyboru Teraz jak mi tak dobrze poszło to coś czuje, że chyba teraz żona wymyśli malowanie w drugiej części domu Edytowane 27 Października 2014 przez tomalbuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 04.11.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Np. Tesa jest niezła, ale marka nie jest jakoś wybitnie istotna, byleby odpowiednio szeroka była . Generalnie pamiętaj żeby ją odklejać od ściany zaraz po malowaniu, żeby nie czekać aż farba wyschnie bo wtedy będzie się odrywać jak skorupka jajka. haha znam ten problem, bo kiedyś u teściowej jak malowaliśmy to sie tak wkopaliśmy i był niezły problem teściowa wściekła, bo wszystko było trzeba od nowa robić, farbę dokupić itd. Wiecej nas o pomoc nie poprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts