KiRi81 06.07.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witam Mam problem z czyszczeniem jasnych paneli podłogowych. Od trzech lat mam białe, matowe panele, i wyraźnie widać że "szarzeją". Co gorsza, gdzieniegdzie robią się "czyste" plamy. Próbowałem czyścić je już nawet denaturatem (bałem się mocniejszych rozpuszczalników), ale oprócz kiepskiego zapachu nic to nie dało.Pochwalcie się, czego używacie do panieli. Czy jakieś mopy parowe się sprawdzą? A może są jakieś środki w sklepach, na które ja po prostu nie trafiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 16.07.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Nie znam nikogo kto ma białe panele, więc nie pomogę. Ale myślę, że najlepiej jak o to zapytasz w sklepie gdzie kupiłeś panele. Tam będą mieć produkty do czyszczenia paneli i na pewno coś doradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata_ka 16.07.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ja nie mam co prawda białych paneli, ale też jasne. Najczęściej kupuję HG System , wg mnie najlepszy. Znajdziesz go w Obi albo Praktikerze. Warto zapłacić troszkę więcej. No i myję panele wzdłuż, a nie w poprzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elanowak 29.07.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Też mam z tym problem, najczęściej pozostaję przy czystej wodzie, bo mam takie panele, że po wszystkim zostają smugi, jakby nie były myte wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna84 30.07.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ja nie mam białych paneli, ale jasne - czyszczę je środkiem do mycia paneli, bodajże Pronto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diplodok 30.07.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ja czyszczę ciepłą wodą, ewentualnie raz na jakiś czas sidoluxem do paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts