ClNEK 24.03.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Poszukaj sobie cos wiecej o "pergola" np firmy Selt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 24.03.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Pigy - w ogóle masz sieć i w niej wiele możliwości rozwiązań żaluzji fasadowych. Od normalnych pionowych, po poziome czy też świetlikowe. Wystarczy chcieć Aczkolwiek dla Twej chęci rozwiązania nic nie znajdziesz wśród Polskich firm A rozwiązanie Szwajcarów, powiem szczerze, nie spotkałem się z nim, przypomina mi pragnienie kilku klientów by mieć HS wysokości 4,5 metra i szerokości o ile pamietam 6 metrów, w aluminium ale jak poznali cenę za takie rozwiązanie wprost z Portugalii stwierdzili, że na głowę jeszcze nie upadli by mieć HSa w cenie prawie równej stanowi surowemu Zresztą sądzę że nie będziesz z możliwości otwierania obu HS korzystać bo Cie insekty zeżrą a i wnętrze bardzo szybko nagrzejesz za bardzo i schłodzenie go będzie bardziej kosztowne jak nagrzanie zimą - ale Twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 24.03.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 ułatwię ci zadaniehttp://www.selt.com.pl/#pergola-plhttp://www.selt.com.pl/#zaluzje-plhttp://www.selt.com.pl/zaluzje-pl#veranda-plhttp://www.selt.com.pl/veranda-pl#sunbreaker-pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKos 25.03.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Aczkolwiek dla Twej chęci rozwiązania nic nie znajdziesz wśród Polskich firm A rozwiązanie Szwajcarów, powiem szczerze, nie spotkałem się z nim, przypomina mi pragnienie kilku klientów by mieć HS wysokości 4,5 metra i szerokości o ile pamietam 6 metrów, w aluminium ale jak poznali cenę za takie rozwiązanie wprost z Portugalii stwierdzili, że na głowę jeszcze nie upadli by mieć HSa w cenie prawie równej stanowi surowemu I tu się z tobą zgadzam Nie mogłem na szybkiego odszukać nazwy tej firmy. A nie bardzo mi się chce przeszukiwać kilkaset maili. Ale o ile dobrze pamiętam, to cena była coś koło 500. Tylko nie pamiętam czy EUR, USD czy CHF. Bo na pewno nie PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 25.03.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 z tego co pamiętam niecałe 1000 euro za 1 mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 25.03.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 tak samo jak ostatnimi czasy z HS w wersji ze schowaną ramą w podłodze i nadprożu w Schuco. Każdemu się podoba, każdy by chciał i każdy za głowę się łapie ile by musiał za to zapłacić. A warto wiedzieć że to rozwiązanie z założenia jest sterowane elektrycznie, nie wykonuje sie go sterowanego ręczniAle co tu dużo gadaćCoraz częściej całe elewacje projektowane sa jako przeszklone. Architekci nie zadają sobie trudu by podać choć orientacyjny koszt (trzeba realnie przyjąć minimum 2 tyś za 1mkw) I znów zderzenie pięknej wizji z realiami zawartości portfela. Później, już w trakcie budowy szuka się alternatywnych rozwiązań lub, co gorsze zamienia się szyby, szuka przede wszystkim najtańszej oferty a później są kolejne posty na FM i lament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 03.04.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Tez czekam na wycenę firmy selt żaluzji fasadowych i 3 innych firm , ma ktoś już zamontowane ? Może foto wrzucić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 04.04.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Robert Skitek ma u siebie. Ja montuje w tym roku. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez tomekwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pratchawiec 07.04.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Tez czekam na wycenę firmy selt żaluzji fasadowych i 3 innych firm , ma ktoś już zamontowane ? Może foto wrzucić ? Witam Prosze bardzo. Z Anwis-a, bo były ok. 20% tańsze niż w najtańszej ofercie dystrybutorów Selta. Selt jest dużą fabryką i nie zajmuje się montażem i doborem. Dom w trakcie wykańczania. Różnicy jakości nie widzę. Widok z zewnątrz: Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Pratchawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 08.04.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 08.04.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam Fajne to to nawet, coraz bardziej mi się podoba jednak chyba nie daje takiego całkowitego zaciemnienia jak roleta ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 08.04.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 daje w odpowiednim wyposażeniu i kształcie żaluzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 19.04.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Świetnie się prezentują , tez skontaktuje się z tą firmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 23.04.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witam Prosze bardzo. [ATTACH=CONFIG]311879[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311880[/ATTACH] Z Anwis-a, bo były ok. 20% tańsze niż w najtańszej ofercie dystrybutorów Selta. Selt jest dużą fabryką i nie zajmuje się montażem i doborem. Dom w trakcie wykańczania. Różnicy jakości nie widzę. Czy mogę prosić o namiary na przedstawiciela anwisa , obojętnie mail , nr kontaktowy ? Proszę o wiadomość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 23.04.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Czy mogę prosić o namiary na przedstawiciela anwisa , obojętnie mail , nr kontaktowy ? Proszę o wiadomość . To takie trudne? http://anwis.pl/siec-sprzedazy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 05.05.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Firma od miesiąca nie wyznaczyła osoby która by się z nami skontaktowala , aby zebrać pomiary wiec niestety została zdyskwalifikowana , dzwoniłam kilka razy , wiec jak widać z ta firmą to niełatwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 05.05.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Może sprawdź firmę Anwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.05.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Gaga chyba mówi o firmie Anwis..To producent rolet, roletek itp. Ma setki jeśli nie tysiące dilerów, a poważniejszymi tematami jak żaluzje mogło się zetknąć ledwie kilku z nich a niekoniecznie muszą mieć chęć jechać gdzieś na pomiary. Mnie ostatnio kolega skontaktował z dobrym gościem od rolet - widać że chłopak się zna i czuje to całym sobą. Ale ma tyle roboty, że muszę swoje w kolejce o/sz/czekać. A mógłbym wziąć innych, też niby polecanych do których nie mam zaufania... Gaga - szukaj innych, albo zadzwoń do Anwisu, bądź konsekwentna, nie daj się zbyć aż Ci podadzą jakiś pewny kontakt. Nie dziw się - firmy codziennie dostają dziesiątki maili. Nie każdy ma czas by sobie pojechać gdzieś i robić pomiary pod wycenę. Szczególnie za free, bo marże u nas są dziadowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 05.05.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 a co za problem kaucjonować pomiar na budowie ? Wyeliminuje się tych co chcą tylko pogadać a kupią i tak, tam gdzie taniej. A pomiarowiec będzie miał za paliwo i czas. Najwyższy czas, cenić swój czas Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechu1982 16.06.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Witam Prosze bardzo. [ATTACH=CONFIG]311879[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311880[/ATTACH] Z Anwis-a, bo były ok. 20% tańsze niż w najtańszej ofercie dystrybutorów Selta. Selt jest dużą fabryką i nie zajmuje się montażem i doborem. Dom w trakcie wykańczania. Różnicy jakości nie widzę. Widok z zewnątrz:[ATTACH=CONFIG]315107[/ATTACH] Witam, Mam pytanie odnośnie eksploatacji. Czy żaluzje nie są głośne podczas podmuchów. Czy w nocy nie ma stukania itp. ? Elementy żaluzji są luźne , mocowane na linkach więc stąd obawy. Dziękuję . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts