frajda 06.07.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 To mój pierwszy post na tym forum, wiec witam wszystkich forumowiczów. Zarejestrowałam sie tutaj ponieważ potrzebuję pomocy i fachowej porady. Wymyśliłam sobie płytki podłogowe w przedpokoju i kuchni w szachownice czarno-białą i nie sądziłam, że znalezienie płytek będzie to aż tak trudne. Mój problem polem polega na tym, że nie mogę znaleźć takich płytek w czwartej klasie ścieralności. Chodzi o wymiar 33x33. Wycieczki po sklepach zakończyły się tym, że znalazłam takie w Leroy Merlin ale w 3-ciej klasie, z kolei w Castoramie znalazłam gres szkliwiony Verona w tej klasie ścieralności, ale nie jest to głęboka czerń i biel, poza tym gres ten ma delikatną teksturkę. Poszukiwania w internecie zakończyły się fiaskiem (może nie wiem jak szukać ). Moje pytanie: czy można dostać całkowicie gładkie płytki podłogowe w kolorze głębokiej czerni i bieli w czwartej klasie ścieralności. Jeśli tak to gdzie? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts