ciasteczkowy_potwór 07.07.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 hej, mam żywopłot z czerwonej pęcherznicy (nie przycinany) - póki krzaki były małe, byłam w nim zakochana, teraz niestety, kiedy są już dość pokaźnych rozmiarów, nie mogę wręcz na nie patrzeć, łapię normalnie przy nich jakiegos doła to chyba ten kolor (krzaki w płnym slońcu, więc liście są ciemne)co zrobić w tej sytuacji? wprowadzić przed żywoplotem jakieś nasadzenia? ale co ładnie ożywi to miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.07.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 a może jakaś pokazująca ten żywopłot i sytuację fotka ? Bo w "ciemno" to jak wróżenie z fusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 07.07.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Pęcherznice należy przycinać. Wytnij te najstarsze gałęzie.Na początku będzie łyso ale w przyszłym roku krzew odzyska dawną urodę. Ja moje przycięłam na wiosnę, teraz jest piękny krzew, taki jaki był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciasteczkowy_potwór 07.07.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 teraz niestety nie dysponuję odpowiednim zdjęciem jaki, tutaj nie chodzi o to, że krzew zrobił sie brzydki, ale o kolor jego liści chcę jakoś przełamac ponury wyglad żywopłotu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts