painless 08.07.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dzień dobry,stoję przed koniecznością zakupu stelaży i misek do WC.Moja dolna łazienka jest naprawdę mała (wąska), dlatego potrzebuję płytki stelaż i krótką miskę WC.Przeglądając internet natrafiłem na stelaże firmy TECE (8 cm grubości). Zastanawiam się właśnie nad takim stelażem. Zwróciłem uwagę również na miskę WC Koło Style (tylko 51 cm długości), ale słyszałem dość negatywne opinie (że jest na tyle źle skonstruowana, że panowie przy oddawaniu potrzeby, rozlewają mocz poza miskę). Proszę Was o poradę odnośnie właśnie stelaża i miski. Oczywiście, cena ma duże znaczenie.Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 08.07.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ja mam stelaż 8cm grubości Geberita, ceny nie pamiętam dokładnie ale coś ok 600-700zł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edelka 09.07.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A nie lepiej kupić sedes stojący, który można postawić bezpośrednio przy ścianie, bo w przypadku stelaża często wymagana jest dodatkowa ścianka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
painless 10.07.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 A nie lepiej kupić sedes stojący, który można postawić bezpośrednio przy ścianie, bo w przypadku stelaża często wymagana jest dodatkowa ścianka . Witaj, nie, takie rozwiązanie nie wchodzi w ogóle w grę... Dlatego szukam solidnego stelaża slim oraz maksymalnie krótkiej miski WC. Już nawet mam coś na oku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts