Mafox 08.07.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) Witam serdecznie, Prosiłbym Was o pomoc w dokonaniu wyboru wykonawcy wymiany okien w pokoju z balkonem w mieszkaniu w bloku. Cenowo okna się różnią ale min. z forum dowiedziałem się ,że nawet najlepsze okna nie gwarantują dobrego montażu. Dlatego jeżeli ktoś zna pracę montażystów którejś z krakowskich firm i jeśli to możliwe proszę o opinie ze wskazaniem najlepszego wykonawcy. Edytowane 9 Lipca 2014 przez Mafox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Sosin 09.10.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 (edytowane) Edytowane 20 Maja 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 09.10.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Trzeba poszukać pierwsze okien z szybą co ma ramkę dystansową z "plastiku" tzw ciepłą ramkę ... inaczej szkoda pchać kasy... http://www.ekspertbudowlany.pl/artykul/id3164,content,jak-zapobiec-stratom-ciepla-przez-okna żeby tego nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robi123 13.10.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jak podwyższa koszt całego okna taka ciepła ramka dystansowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirosławW 12.05.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Niedawno wymieniałem okna w swoim mieszkaniu. W sieci znalazłem stronę MODEROWANO i postanowiłem skorzystać z ich oferty. Jestem bardzo zadowolony z ich usług i mogę spokojnie Ci polecić tą firmę. Edytowane 12 Maja 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shavonda 19.05.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 (edytowane) Witam, zapoznaj się z ofertą naszeokna.com z Krakowa, nie są wprawdzie producentem okien, ale zajmują się dystrybucją takich marek jak Schüco czy Brügmann, okna PCV i oferują dodatkowo montaż tychże okien przez swoich profesjonalnych pracowników. Dodatkowo posiadają w sortymencie parapety zewnętrzne jak i wewnętrzne, można sobie dopasować do domu np. do elewacji budynku czy mieszkania. Bardzo korzystna opcja według mnie. Pozdrawiam Edytowane 25 Maja 2015 przez Shavonda reklamy sa niedozwolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts