zombeks 08.07.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Witam.Mam pytanie odnośnie montażu wkładu typu alufol. Czy wkład powinien być wsadzony od końca komina na dachu aż do wyczystki w piwnicy?Czy może wystarczy od komina do kratki wentylacyjnej w mieszkaniu? Dziękuje z góry za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 08.07.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Poczytajhttp://www.alufol.com/fileadmin/user_upload/montaz.pdf i się ogarnij chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zombeks 09.07.2014 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dzięki za świetną instrukcję. Pytam ponieważ sprzedawca w hurtowni mnie poinstruował aby wkład zawinąć prosto do kratki wentylacyjnej ale coś mi nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts