luki8l 08.07.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Witam! Zdecydowałem się założyć ten wątek bo zaskoczyła mnie rozpiętość cen wełny Isover w hurtowniach na Dolnym Śląsku. Mam nadzieję, że przedstawiciele Isovera skomentują.... Wpisujcie jakie Wam udało się wynegocjować ceny. Otóż po lekturze forum zdecydowałem się na wełnę Isover. Będzie to 15cm profit maty pomiędzy krokwie, oraz 18cm super maty na krokwie. Po 200m2 każdej. Wysłałem zapytanie ofertowe do 11 hurtowni we Wrocławiu i okolicy (pochodzę ze Środy Śl.) i otrzymałem takie oto ceny: Profit mata: 14,7-21,94 zł/m2 brutto, Super mata: 26,53 - 33,86 zł/m2, Rozpiętość cen zastanawia.... Profit zamówiona, natomiast Super jeszcze w negocjacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ISOVER 14.07.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Witam, Isover nie ma wpływu na kształtowenie się ceny od sprzedaży. W celu uzyskania oferty handlowej proszę o kontakt z przedstawicielami handlowymi:http://www.isover.pl/Kontakt Pozdrawiam,Paweł Stefański____________________Online Ekspert ISOVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dol 06.10.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Podoba mi się odbijanie piłeczki super sprawa tyle ma do powiedzenia pan przedstawiciel zajebiste podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lapeno 09.10.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Z cenami wełny to jakaś czarna magia jest. Rozważam wełnę dla siebie i wychodzi mi tak; Isover Uni-Mata Plus 0,038 15 cm - 16 brutto m2rockwool 0,035 15 cm - 19,07 brutto m2Isover Super-Mata 0,033 15 cm - 30,14 brutto m2 Pomijam już irytujący fakt podawania cen netto dla inwestora indywidualnego przez co czasami wychodzą duże różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts