Mooni 09.07.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Witam, chciałabym poradzić się w jednej kwestii u osob znających się na malarstwie. w kolejny weekend jest ślub mojego brata a ja oczywiście mam duży problem z wyborem prezentu ponieważ brat dosyć mocno interesuje się sztuką, sam czasem maluje, wstępnie zaplanowałam podarować mu jakiś obraz. przeglądam serwisy aukcyjne, ofert jest całe mnóstwo, wybrałam kilka ofert które mi osobiście się podobają natomiast nie mam pojęcia jak odniesie się do moich wyborów osoba która zna się na tym dużo lepiej niż ja przypadkowy oglądacz. czy ktoś z Państwa, kto interesuje się malarstwem nieco głebiej, byłby w stanie zaopiniować mi czy np. taki obraz nie będzie "gryzł w oczy" osoby nieco bardziej obytej z tą dziedziną? z góry dziękuję za pomoc, Monika http://allegro.pl/jacek-malczewski-thanatos-iobraz-60x90-i4404776328.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.07.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Kup raczej oryginał kopię kupować komuś, kto sam maluje??? To już lepiej wypasione oleje w dużej liczbie kolorów. Popatrz na Rembrandty albo Master Class, 30 kolorów wcale nie jest za dużo a to już w cenie obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adbu 07.08.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Jak usunąć plamki po chlorze z paneli podłogowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts