ISOVER 16.09.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 A jak się sprawdza Isover na poddaszu właśnie? Jestem mało obeznana w temacie, więc satysfakcjonowałoby mnie takie porównanie temperaturowe w stosunku d temperatury zewnętrznej właśnie. Witam, Tak się składa że Isover na poddaszu sprawdza się idealnie. W swojej ofercie firma posiada produkty dedykowane do izolacji poddasza np. Isover Super-Mata oraz Profit-Mata. Porównanie temperaturowe byłoby trudne do wykonania oraz mało mówiące o jakości izolacji. Można bowiem utrzymać stałą temperaturę w pomieszczeniach, przy maksymalnie rozkręconych termostatach oraz piecu eksploatowanym w 100%. Proponuję porównanie produktowe wg. innych kryteriów: właściwości oraz parametrów technicznych głównie (współczynnika przewodzenia ciepła). Pozdrawiam, Paweł Stefański ____________________ Online Ekspert ISOVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gizmolec 17.09.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 To ja mam trochę inaczej . Między kantówki położona jest wata 25 cm z isover. pod to płyta kartonowo - gipsowa następnie panele . W lato jest chłodno a zima trzyma ciepło . Zapomniałem dodać że dach jest odeskowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek33 13.12.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 reasumując im więcej wełny to cieplej zimą a chłodniej latem tak właśnie to powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszMateusz 17.07.2017 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 reasumując im więcej wełny to cieplej zimą a chłodniej latem tak właśnie to powinno działać. wełny albo pianki, tak ? pianka czy wełna lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts