saif3r 10.07.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witajcie! Szukam efektywnego sposobu na stworzenie małego gabinetu w salonie o powierzchni 23.8m2. W gabinecie ma znajdować się jeden komputer stacjonarny, jedno stanowisko na laptopa, dwa krzesła i szafka. Naszkicowaliśmy propozycję, ale będziemy bardzo wdzięczni za uwagi/porady. Drzwi w gabinecie i kuchni prawdopodobnie będą przesuwane. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 10.07.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 A ja mam właśnie salon tej wielkości i powiększam go o gabinet a tu proszę ktoś chce tak samo tylko w drugą stronę Jak chcesz wydzielić gabinet to przynajmniej w taki sposób aby zachować równowagę,bo inaczej będą same klitki.Dlatego proponuję otworzyć kuchnię na pokój dzienny aby mieć chociaż trochę przestrzeni bo to jednak tutaj najwięcej czasu się spędza i przyjmuje gości. http://images61.fotosik.pl/1155/b5f0852725fe2fe1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saif3r 10.07.2014 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Hej, Dzięki za propozycję. Pomysł ciekawy, aczkolwiek nie chcemy otwierać kuchni i to bardzo ogranicza nasze możliwości. Dlatego szukamy innego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 10.07.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Tak też myślałam,pozostaje wam zostać przy swoim pomyśle,choć dla mnie jest nie do przyjęcia pokój dzienny wielkości 16m ze stołem kosztem posiadania gabinetu.Komputer można wstawić do sypialni,lub postawić niewielką ściankę za którą kryje się biurko.Może wpadnie tutaj Elfir tak mi się wydaje że ona ma właśnie w ten sposób wydzielony gabinet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts