krzys1993 11.07.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Witam.Jestem tu nowy a to mój pierwszy wpis. Zaczynam w domu remont korytarza lecz nie wiem jak poradzić sobie z problemem.Otóż:Stara ściana w korytarzu była pokryta boazerią a pod nią kryła się starsza ściana pomalowana farbą olejną. Na nowej ścianie chcę położyć tynk mozaikowy. Zdrapywanie farby olejnej będzie długie i zapewne trzeba będzie ją zerwać z dużą warstwą tynku. Dodam że ściana ta posiada dość dużo dziur i nierówności więc trzeba bedzie ją prze położeniem tynku wyrównać. Czy można odpowiednio zagruntować powierzchnię z farby olejnej, później ją wyszpachlować i dopiero położyć tynk mozaikowy?Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.07.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Nope. Niestety należy to zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys1993 12.07.2014 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 na pewno nic się nie da zrobić? może ktoś jeszcze się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts