Kermit Żaba 12.07.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Witam wszystkich, Proszę o pomoc w aranżacji łazienki 7m2, bo nie do końca wiem jak urządzić i dlatego proszę o pomoc, Wymiary łazienki są na rysunku: Minimalizm. Chciałbym mieć w niej wannę, prysznic + spływ ścienny bez brodzika , dużą umywalkę na blacie a pod tym szfki, grzejnik, WC z funkcją bidetu. Za pomoc z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 12.07.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Blat pod umywalką przykładowo 120x45cm, prysznic ok.80x110cm(wejście 60cm szerokości), drzwi przesunięte na środek ściany. Prysznic mógłby być też pięciokątny(np.100x100cm), czyli z wejściem po skosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kermit Żaba 15.07.2014 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Fajnie jest to wymyślone, dzięki za pomysłowość a czy bez przesuwania dzwi damy radę....jak by jeszcze dało bysię wizualkę zrobić bo mnie chyba foremne figury bardziej przekonują.......Wanna tez tak myslalem...to blat można pociągnać do samej wanny...a szkło tam gdzie prysznic zrobić mleczne dla oddzielenia od strefy ubikacji i nie robić dzwiczek tylko może na pół metra zrobić tą drugą szybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kermit Żaba 15.07.2014 00:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 pobawiłem się w paincie i oto co wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kermit Żaba 15.07.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 a tu z pułeczką lub wnękami w ścianie tuz przy wejściu do łazienki??ale to bedzie lepiej widać w 3D bo tak z góry to nawet ja nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 15.07.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Nawet w 2D widać, że sedes jest daleko do pionu kanalizacyjnego (prawy górny róg na rzucie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts