Myszkinson 12.07.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Witajcie, forum przeglądam już od dawna, jakiś czas temu się zarejestrowałam a witam się dopiero dziś Dom już zbudowany (w fazie wykańczania) i żałuję, że nie dodałam dziennika budowy to może byłoby kilka błędów mniej.. Teraz już tego błędu nie popełnię i wkraczam z prośbą o pomoc przy wykańczaniu - jego lub mnie pozdrowionka Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.07.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Zakłada swoją galerię ale to już! Będzie łatwiej ogarniać wszystkie tematy a masz ich dużo! Załóż tu NOWY TEMAT buzka! Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwio 16.07.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Przez powyższe posty zostałem zainspirowany dziennikiem budowy. Ekstra sprawa, dlatego spróbuję coś takiego założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts