sslepy 13.07.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Witam, Mam taki problem: Zamontowałem stelaż profili UD, CD na wieszakach. Pomieszczenie ma wymiar 2.6m x .2.6m. Problem polega na tym, że zastosowałem odległość pomiędzy profilami CD - 60 cm. Czy jest jakiś sposób by skorygować te zbyt duże różnice bez demontażu i ponownego montażu profili CD? Słyszałem opinie że płyty mogą się wyginać. Na każdy profil CD dałem po 5-6 wieszaków. Proszę o porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadex - Składy budowlane 18.07.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Zalecany montaż profili CD to co 40 cm, więc najpewniej byłoby to zdemontować i jeszcze raz zamocować, bądź dołożyć nowe profile. Jednakże jeżeli jest to małe pomieszczenie i nie jest bardzo wilgotne (kuchnia, łazienka) to nie powinien się pan obawiać. (zdarza się w praktyce, ze niektórzy też tak montują i nic się nie dzieje). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sslepy 20.07.2014 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Pomieszczenie to kuchnia. Zdecydowałem się skorygować te odległości do 40 cm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts