wladek47 14.07.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Mam pytanie możecie polecić jakąś firme z kominkami gazowymi która zrobila by mi kompleksową usługę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz Godzic 14.07.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Co rozumiesz przez kompleksową usługę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wladek47 15.07.2014 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Rozumiem instalacje takiego kominka w domu i ubudowanie go aż do momentu kiedy bede mógł pomalować ściane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 15.07.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Z tego co się orientuję to kompetentnych kominkarzy - gazowników jak na lekarstwo. Dzisiaj wszyscy chcą być zdunami i budować ciepłe i tanie w eksploatacji pieco-kominki. Nie twierdzę, że są złe, ale nie wszyscy mają czas, miejsce, ochotę na na przygotowanie i składowanie drewna. A ja cieszę się jak dziecko z mojej nowej zabawki na pilota Obudowa jeszcze nie skończona, ale już się pali. DRU Lugo 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 16.07.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Rozumiem instalacje takiego kominka w domu i ubudowanie go aż do momentu kiedy bede mógł pomalować ściane Zapraszam do Żabiej Woli ,kominki gazowe wykonujemy kompleksowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 16.07.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ostatnio zrobiły na mnie spore wrażenie kominki na biopaliwo spalane w formie gazowej. Niezłe cacko techniczne, bez potrzeby budowy komina, bez tej całej gazowej kołomyi...Też na pilota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piazzetta 20.07.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Zapraszam do Łodzi.W ofercie posiadamy ponad 80 modeli wkładów kominkowych gazowych.Producent który jest naszym dostawcą to lider na skalę swiatową zajmujący się produkcją tylko i włącznie kominków gazowych.Oczywiście zajmujemy się kompleksowo także montażem.Nowością w ofercie jest system eliminujący konieczność posiadania komina.Gdyby był Pan zainteresowany zapraszam do kontaktu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bejrut 31.08.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 mało przekonywujące są kominki na gaz jakoś mija się to z celem taniego opalenia domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 31.08.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 A kto powiedział że wszyscy kupują kominek tylko po to aby tanio grzać ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.11.2021 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Usuwamy niepotrzebne kłótnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts